Період публікації:

від

до

Категорія:

ПРОЩАВАЙ, БУКВАРИКУ!

Опубліковано: Понеділок, 07 травня 2018 

min
max

04.05.2018р. у Тростянецькому НВК учні 1 класу виступили на святі «Прощавай, Букварику!». Допомагали у проведенні свята класний керівник А.Б.Кіричук, вчитель музики З.С.Пурій та учні 5 класу.
 
       Сцена актового залу Тростянецького НВК розквітла від пишного різнобарв’я квітів та веселих та допитливих школяриків 1 класу. Зал повний від гостей : батьки, друзі, родичі та учні початкової школи – всі прийшли порадіти першим здобуткам у нелегкій праці Країни Знань. Урочисто лунають слова подяки першій книжечці Букварику (Маланяк Ю.), перегукуються мелодійні пісні, кружляють у весняному таночку дівчатка. Ось на сцену виходить казкова Фея (Доскочинська Н.), яка попросила учнів знайти загублені пелюстки з буквами на казковій поляні.  Діти радо взялися їй допомогти: відгадували загадки, розказували вірші про вивчені літери, виконували  завдання від Читанки (Місюрак А.), Математики (Курач А.) та Рідної Мови (Горожанської А.), сміялися з веселої сценки, яку підготували учні 5 класу. 
 
       Глядачі з захопленням аплодували учням 1 класу за подарований хороший настрій.  З хорошими побажаннями виступила директор школи М.Б.Герус.

Немає коментарів

Схожі статті:

Сурми та звитяги Сурми та звитяги Опубліковано: Понеділок, 21 жовтня 2019 16 жовтня на базі Тростянецького НВК відбувся конкурс-фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги". У 2019 році виповнюється 110 років з дня народження Степана Бандери, 90 років створення Організації українських націоналістів(ОУН) та 20 років фестивалю "Сурми звитяги". Метою конкурсу є широке пропагування...

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Відділи освіти

Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 21 лютого відбувся флешмоб "Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні".

Переглядів: 297 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook