Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині стартував масштабний Дитячий форум (фото)

Опубліковано: Четвер, 10 травня 2018 

min
max

Сьогодні, 10 травня, у Палаці Мистецтв стартував Дитячий Форум – одна з найбільших в Україні подій для розвитку та радості дітей.

Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої гри «8 ключів Буквордсу». Участь у відкритті масштабної книжкової події взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Для того, щоб у вас було багато книжок, щоб ви багато читали і перед вами відкривалися великі незвідані таємниці, треба обов’язково кожного дня натхненно вчитися. З такими начитаними дітьми ми обов’язково разом звершимо чимало великих справ», - звернувся до дітей під час відкриття форуму Олег Синютка.

Очікувана кількість відвідувачів – 15 000, це діти від 0 до 13 р., батьки, вчителі, вихователі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 15 областей України та м. Львова, а також з районів та міст Львівської області. У програмі форуму – понад 1 000 заходів: зустрічі з сучасними топовими дитячими письменниками, презентації новинок української літератури, майстер-класи, ігрові квести.

Для замовлення квитків необхідно заповнити спеціальну форму на сайті: www.bookforum.ua.

Зазначимо, співорганізатори Дитячого форуму є Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Львівський Палац мистецтв.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» У Львові відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 17-19 травня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – одна з найбільших подій в Україні для розвитку та радості дітей і батьків. Співорганізатори: Український інститут книги, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація,...

Переглядів: 423 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

17-19 травня відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» 17-19 травня відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 Дитячий форум – це 3 дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки від українських видавців. Цього року Дитячий форум відбудеться у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основна місія...

Переглядів: 408 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook