Період публікації:

від

до

Категорія:

Урок "The Beatles" у 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: Четвер, 10 травня 2018 

min
max

У 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату вчитель англійської мови Тимчій В.Ю.  провела цікавий  музичний урок про легендарну музичну групу "Бітлс", пісні якої звучали впродовж  уроку.

Учні вчилися сприймати на слух текст у звукозаписі. Всі активно брали участь у символічному концерті, проводивши інтерв’ю з улюбленим співаком (співачкою) - розвиваючи логічне мислення, фонематичний слух,  готовність до участі в іншомовному спілкуванні.

Музичний урок дав свій результат, бо музика завжди пробуджує щось  неймовірне, з таким задоволенням восьмикласники співали нові лексичні слова.

Так можна не тільки вивчати слова, а й виховувати любов до музики, гарний смак, виховувати культуру спілкування і колективної співпраці.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок англійської мови в 1 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Урок англійської мови в 1 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 Учні 1 класу Бориславської ЗСШ-інтернату закінчили вивчати тему "My family" цікавим  проектом. Дітки власноруч зробили свій "сімейний альбом", який описували англійською мовою:" This is my family. This my mother, this is...", закріпивши вивчену лексику. Вчитель Щур Н.Т.

Переглядів: 421 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Урок з української літератури у 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату І-ІІІ ст. на тему «Т.Шевченко. Філософська лірика. «Думи мої, думи мої…». Урок з української літератури у 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату І-ІІІ ст. на тему «Т.Шевченко. Філософська лірика. «Думи мої, думи мої…». Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 Цікаво пройшов урок з української літератури у 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату І-ІІІ ст. на тему «Т.Шевченко. Філософська лірика. «Думи мої, думи мої…». Учні під керівництвом вчителя Думич М.М. заздалегідь поділилися на групи і підготували цікаві та змістовні повідомлення про історію написання...

Переглядів: 361 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook