Період публікації:

від

до

Категорія:

Найкращим, найдобрішим і найріднішим у світі присвячуємо

Опубліковано: Середа, 02 травня 2018 

min
max

 У нашім раї на землі

 Нічого кращого немає,

Як тая мати молодая

З своїм дитяточком малим.

Тарас Шевченко

Щорічно до Дня матері школярі закладів загальної середньої освіти Буського району беруть участь в обласному фестивалі-конкурсі «І слово, і пісня, матусю, тобі». Цьогоріч у районному відбірковому етапі конкурсу взяли участь 27 учнів різних вікових категорій і представили різножанрові роботи, а саме: у номінації «Авторська поезія» – 19 учнів, у номінації «Авторська проза» – 8 учнів. Варто відзначити активність учнів Красненської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.», НВК «Тур’янська ЗОШ І-ІІІ ст.», НВК «Полтвівська ЗОШ І-ІІ ст.», Заводської ЗОШ І-ІІІ ст., Побужанської ЗОШ І-ІІІ ст.

 У своїх роботах конкурсанти висловлюють щиру повагу до материнства, безмежну вдячність і любов до найріднішої людини – матері. Заслуговують на увагу поезії про материнські почуття і тривогу у зв’язку з подіями на Сході України .

 Згідно з протоколом журі, у номінації «Авторська поезія» переможцями визнано Микитюк Ольгу, ученицю 6 класу НВК «Полтвівська ЗОШ І-ІІ ст.» (вірш «Матусина колискова») і Лехів Діану, ученицю 11 класу НВК «Тур’янська ЗОШ І-ІІІ ст.» (вірш «Мати героя»). У номінації «Авторська проза» кращою визнано роботу Атаманчука Владислава, учня 8 класу Заводської ЗОШ І-ІІІ ст. (лист до мами «Вдячність через роки»).

 

Лабінська С.С.,

методист РІМЦ 

Немає коментарів

Схожі статті:

Фестиваль - конкурс : «І слово, і пісня, матусю, тобі» Фестиваль - конкурс : «І слово, і пісня, матусю, тобі» Опубліковано: П`ятниця, 21 квітня 2017 За сприяння  Львівського  Обласного   відділу Союзу Українок  19 - 20 квітня 2017 року в приміщенні актової зали Турківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 з метою пошуку юних талантів відбувся районний етап фестивалю – конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі». В конкурсі взяли участь 36 ЗНЗ району. 

Переглядів: 506 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині відзначили переможців фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, Матусю, тобі!» На Львівщині відзначили переможців фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, Матусю, тобі!» Опубліковано: Вівторок, 11 Червня 2019 Сьогодні, 11 червня, на Львівщині відзначили переможців фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, Матусю, тобі!». Привітала талановиту молодь керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. «Україна – надзвичайно багата талантами, і як ми бачимо сьогодні у цій залі Львівщина – найбагатша серед...

Переглядів: 1026 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook