Період публікації:

від

до

Категорія:

"Джура" у Великогорожаннівській ЗОШ І- ІІІ ст.

Опубліковано: Четвер, 17 травня 2018 

min
max

З 10 по 14 травня у Великогорожаннівській ЗОШ І-ІІІст. проходила дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура").

Учні були розділені на дві команди (рої): "Козаки"і "Соколи".Учні власноруч виготовили собі емблеми і презентували глядачам короткі мистецькі композиції своїх роїв.

Під час гри С.С.Косач,заступник директора з виховної роботи, організувала три основних напрямки змагань: історичний, військово-спортивний та медико-санітарний. 

Учні 10-11 класів під керівництвом Гринчишина Я.З., учителя Захисту Вітчизни, стріляли з пневматичних гвинтівок по мішенях з 10 м дистанції та взяли участь у тактичній грі на місцевості з елементами топогорафії та орієнтування "Тернова гра".

Цікаво пройшли спортивні естафети під керівництвом  С.С.Косач, учителя фізкультури . Учні стрибали по «купинах», долали  гімнастичну смугу перешкод, переносили  умовно небезпечні вантажі та перетягували линву.

Дуфанець О.І.,учитель історії, провела з учнями гру "Відун".

Дощин О.В. ,учитель МСП, провела з учнями операцію "Захист" у вигляді гри двох команд "Рятівники" і "SOS", під час якої діти навчилися поводити себе в ситуаціях,пов'язаних із загрозою для життя , надавати першу медичну допомогу собі чи товаришу в разі опіків, утоплення, кровотеч, сонячного  удару, штучної вентиляції легень, непрямого масажу серця. Набули практичних умінь:

-накладати пов'язки на уражені ділянки тіла,голови,кінцівок;

-транспортувати потерпілих підручними засобами;

-накладати джути при кровотечах.

До організації та проведення гри активно долучилось учнівське самоврядування під керівництвом Г.Я. Войташинської, педагога-організатора школи,а перемогу у грі здобула команда «Соколи»

Немає коментарів

Схожі статті:

Всесвітній день обіймів у Миколаївській  гімназії Всесвітній день обіймів у Миколаївській гімназії Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 21 січня – Всесвітній день обіймів розпочався у гімназії під гаслом “Обіймись та посміхнись!” У цей день можна обіймати кого завгодно, навіть абсолютно незнайомих людей. Гімназисти провели веселі перерви, на яких дарували свої обійми однокласникам та вчителям. Цей чудовий день подарував усім гарний...

Переглядів: 596 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 22 січня учні 7 класу разом з класним керівником Стибель Л.Є. провели тематичну лінійку, приурочену Дню Соборності України.Школярі перегорнули ще одну стрічку нашого минулого – боротьбу українського народу за соборність своїх земель, історію створення Української Народної Республіки та Західноукараїнської...

Переглядів: 593 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook