Період публікації:

від

до

Категорія:

МОН підготувало відповіді на найпоширеніші запитання щодо вступу в магістратуру, зокрема, за технологією ЗНО

Опубліковано: Четвер, 17 травня 2018 

min
max

Для вступників та приймальних комісій МОН підготувало й розмістило на своєму сайті відповіді на найпоширеніші питання щодо вступу в магістратуру. Серед них, зокрема, є Q&A для тих, хто складатиме «ЗНО в магістратуру». Запитання-відповіді, а також іншу корисну інформацію можна знайти у розділі «Вступна кампанія – 2018».

Ознайомившись з Q&A, вступники дізнаються, коли та як відбуватиметься прийом документів та реєстрація на «ЗНО в магістратуру», чи можна вступати на магістра в інший виш, а не той, де отримав бакалавра, як оскаржити результати іспитів тощо. Там також є докладне пояснення процедури тестування.

Для працівників приймальних комісій доступний окремий розділ з питаннями-відповідями. Серед них – нюанси розрахунку конкурсного бала, розподіл місць держзамовлення, форма проведення додаткових фахових вступних випробувань тощо.

Повна офіційна інформація про правила вступу відображена в Умовах прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2018 році та відповідного Порядку організації та проведення вступних випробувань.

Якщо ж ні в Умовах вступу, ні в розміщених Q&A вступник не знайде відповіді на своє питання, він може надіслати його на скриньку: vstup2018@mon.gov.ua.

Нагадаємо, що 14 травня 2018 року розпочалася реєстрація тих вступників, які цього року вступатимуть до магістратури за технологією ЗНО.

Також раніше на сайті МОН були розміщені Q&A щодо вступу на молодшого спеціаліста.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

14 травня стартує реєстрація на ЗНО для магістрів 14 травня стартує реєстрація на ЗНО для магістрів Опубліковано: П`ятниця, 27 квітня 2018 Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» мають проходити єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит (ЄФВВ та ЄВІ). Вступники до магістратури за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки»...

Переглядів: 696 Коментарів: 0

Вища освіта

Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.studv пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину. Платформа Be Smart – це абсолютно безкоштовний ресурс для тих, хто не має репетиторів, але має Інтернет, хоче покращити свої результати ЗНО, хоче почуватися впевнено та отримати...

Переглядів: 4296 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook