Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині преміювали призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 18 травня 2018 

min
max

Сьогодні, 18 травня, в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося нагородження переможців і призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад та конкурсів.

Учнів, студентів та педагогів привітав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Дякуємо, що ви гідно представляєте Львівщину і творите історію. Ви – успішні, а успіх – це наша друга зброя, щоб здолати ворога. Ніхто, крім нас, не будуватиме нашу країну, ваші знання є скарбом, який не можливо забрати, а лише примножувати, а примножуючи його, ми робимо усе, щоб країна була сильною», - зазначив Ростислав Замлинський.

Також з вітальним словом до присутніх звернулася директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій.

«Безперечно, Львівщина має чим гордитися, бо ви – наша гордість. І ми зі 130 учасників Всеукраїнського етапу олімпіад маємо 75 дипломантів – це дуже високий результат. Спільно ми зможемо побудувати наше майбутнє», - зазначила Любомира Степанівна.

Також головна освітянка області висловила слова вдячності вчителям за їхню працю, а батькам – за віру у своїх дітей. Та побажала переможцям і призерам олімпіад натхнення та наснаги, успіху, віри у свої сили, віри у Бога і віри в Україну.

Опісля найталановитішим школярам, студентам та найуспішнішим працівникам освіти вручили подяки та грошові винагороди.

Зазначимо, що цьогоріч преміювали 112 учнів та студентів – переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, VІIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка та ХVІIІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, та 99 працівників освіти, які їх підготували.

Для преміювання переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та їх наставників Заходами департаменту освіти і науки на 2018 рік виділено 500 тисяч гривень.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Учениці Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району Бас Христина та Вітрова Ліля взяли участь у районному конкурсі «Новорічна композиція». Ялинкова прикраса, зроблена руками дівчаток, отримала перше місце і автоматично діти стали учасниками обласного конкурсу, звідки привезли ІІІ місце. Вітаємо...

Переглядів: 540 Коментарів: 0

Відділи освіти

Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 22.01.2020 року в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» (Мостиської ОТГ) було проведено ряд заходів до Дня Соборності України

Переглядів: 660 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook