Період публікації:

від

до

Категорія:

День відкритих дверей інноваційної педагогічної майстерні Нової української школи для педагогів-дошкільників в опорному закладі "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3".

Опубліковано: Середа, 23 травня 2018 

min
max

22 травня 2018 року пройшов День відкритих дверей інноваційної педагогічної майстерні Нової української школи для педагогів-дошкільників в опорному закладі "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3". 

Учасники семінару дізнались із презентації заступника директора школи Гнатюк О.Р. про концептуальні засади Нової української школи, відвідали інтегровані уроки "Я досліджую світ" з теми тижня "Літо", який провели вчителі пілотних класів Булига О.Ю. та Перець Г.Я.

Змістовним та цікавим став для педагогів-дошкільників майстер-клас "Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі НУШ. Методика "Шість цеглинок LEGO", проведений завідувачем  Бродівського РМК Антоненко Н.В. та  заступником школи Гнатюк О.Р.

У "Колі вільних думок та вражень" під керівництвом  методиста РМК Ткачик О.В.  педагоги опрацювали лист МОН України щодо співпраці дошкільної та початкової освіти в умовах НУШ.

У роботі взяв активну участь начальник відділу освіти Бродівської РДА М.М. Сторожук, який наголосив на важливості дошкільної ланки освіти в системі  Нової української школи.

 
 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Конкурс «Ми діти твої, Україно» Конкурс «Ми діти твої, Україно» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 5 березня 2020 року у Бродівській районній бібліотеці відбувся конкурс «Ми діти твої, Україно». Учасники конкурсу прочитали власні поетичні та прозові твори, які підкорили усіх присутніх щирістю, емоційністю та яскравою образністю. Було визначено переможців у трьох вікових категоріях: 9-10 років,...

Переглядів: 1356 Коментарів: 0

Відділи освіти

Інтегровані уроки як засіб підвищення якості знань учнів Інтегровані уроки як засіб підвищення якості знань учнів Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 04 березня 2020 року в актовій залі відділу освіти Бродівської райдержадміністрації відбулося засідання творчої групи вчителів історії району. Піднятою темою  «Інтегровані уроки як засіб підвищення якості знань учнів» цікавляться  всіх учасники заняття. Теоретичну частину     презентували  керівник...

Переглядів: 1065 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook