Період публікації:

від

до

Категорія:

Прощання з початковою школою

Опубліковано: Четвер, 24 травня 2018 

min
max

23 травня учні 4 класу Стрілківської СЗОШ  І-ІІІст. прощалися з початковою школою та своєю першою вчителькою Поляк Світланою Іванівною. Свято спогадів про початок навчання дітей в школі: перші радощі, перші невдачі, перші спроби, перші досягнення – пройшло дуже емоційно і велично.

Діти разом з батьками та вчителькою згадали,  якими  вони прийшли у перший клас і якими стали за чотири роки навчання в початковій школі. З  трепетом  у серці розказували вірші та співали пісні для своїх батьків та вчителів.

Особливо хочеться відмітити  класного керівника Світлану Іванівну, яка чотири роки показувала свою майстерність, педагогічний талант, душевну щедрість. Щоденними зусиллями вміло навчала та виховувала, запаливши в дитячих серцях вогник віри в себе.

Діти дуже поважають, люблять та шанують свого педагога. Своїм підходом до роботи Світлана Іванівна показала, що вчитель для неї не тільки професія, це покликання від Бога. Адже вона мудра і скромна, талановита і проста, вимоглива і добра.

На святі учні разом з вчителькою та батьками запалили символічний вогник класної родини , затанцювали спільний танець. Найкращі слова привітань та побажань сьогодні звучали з уст  учительки, учнів, батьків. Це свято, як і перша вчителька,  назавжди залишиться в пам’яті дітей….

Немає коментарів

Схожі статті:

Вернись зі спогадів... Вернись зі спогадів... Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 4 березня - День вшанування пам'яті Володимира Івасюка . Його пісні замінювали українцям національний гімн у ті часи, коли він був заборонений. Володимир Івасюк став для своїх сучасників першим живим національним героєм України. Спогади про нього обриваються на найвищій ноті і знову хвилюють наші серця... З...

Переглядів: 981 Коментарів: 0

Відділи освіти

Нескорена українська душа Нескорена українська душа Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 Ти для нас - не тільки поетеса, а й добрий дух Волинської землі! Леся Українка - одна з найвизначніших постатей в історії української літератури. Вона народилася слабкою і тендітною, практично постійно хворіла, померла у віці 42 років, ставши символом України, її непокори, самобутності та незалежності. З...

Переглядів: 727 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook