Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартує освітній онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів

Опубліковано: Четвер, 24 травня 2018 

min
max

Днями розпочалася реєстрація на онлайн-курс з інкюзивної освіти для вчителів початкових класів. Він зацікавить вчителів, які хочуть більше дізнатися про навчання дітей з особливими освітніми потребами і підвищити якість викладання в інклюзивних класах.

Зареєструватися на курс можна тут.

Оскільки це пілотний запуск, розробники очікують, що учасники нададуть зворотний зв’язок. Для цього після реєстрації вони отримають спеціальну форму.

Проходити онлайн-курс не обов'язково, однак він буде корисним для вчителів, які працюють (чи працюватимуть) в інклюзивних класах, керівників навчальних закладів, батьків, які виховують дітей з особливими освітніми потребами, а також усіх, хто цікавиться інклюзивною освітою.

У межах курсу лектори розкажуть, як зробити навчання в інклюзивному класі ефективним, яку лексику потрібно використовувати, як протидіяти булінгу та формувати діалог з батьками учнів інклюзивного класу.

Загалом курс поділений на 6 модулів, які можна проходити у будь-який зручний час. Крім того, реєстрація буде відкритою постійно, щоб кожен охочий міг долучитися до навчання.

Детальна інформація про реєстрацію, період лекцій та доступ до навчальних матеріалів є за посиланням. Якщо ви не знайшли відповідь на своє запитання, можете надіслати його на скриньку: info@ed-era.com.

Зазначимо, що курс «Робота вчителя початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами» ГО «Смарт освіта» створений у партнерстві із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Кожен вчитель може пройти безкоштовний онлайн-курс з домедичної допомоги на сайті студії онлайн-освіти EdEra Кожен вчитель може пройти безкоштовний онлайн-курс з домедичної допомоги на сайті студії онлайн-освіти EdEra Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів з домедичної допомоги. Завдяки цьому кожен охочий зможе освіжити та покращити свої знання щодо першої допомоги, яку в скрутній ситуації потребуватиме дитина, вчитель чи один з батьків, що забирають учнів зі школи. У курсі...

Переглядів: 375 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На платформі EdEra cтартував онлайн курс підвищення кваліфікації вчителів початкової школи – на допомогу педагогам МОН підготувало роз’яснення та інструкції На платформі EdEra cтартував онлайн курс підвищення кваліфікації вчителів початкової школи – на допомогу педагогам МОН підготувало роз’яснення та інструкції Опубліковано: Вівторок, 06 лютого 2018 Станом на 2 лютого для проходження онлайн-курсу для вчителів початкової школи на платформі EdEra зареєструвалося близько 70 тис. слухачів – 69 тис. 790 осіб (реєстрація тривала з 3 січня, однак майже 10 тисяч людей записалися на курс 1 лютого). Враховуючи великий інтерес і те, що он-лайн курс – це нова...

Переглядів: 1038 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook