Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшов навчання за програмою професійного розвитку вчителів (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 

min
max

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка пройшов навчання за програмою професійного розвитку вчителів на тему: «Методика розвитку критичного мислення учнів у викладанні різних предметів».

Мета заходу: систематизувати уявлення щодо цілей та особливостей технології розвитку критичного мислення, опанувати її основні елементи; спланувати, як з допомогою технології розвитку критичного мислення вдосконалити власні уроки, створювати позитивну атмосферу під час навчання тощо.

Вели заняття Ірина Костюк та Оксана Гнатишин – тренери міжнародних освітніх програм, тренери платформи «Критичне мислення» у Львівській області. До речі, освітня платформа «Критичне мислення» – одна із перших у переліку очних курсів для освіти учителів, складеному сайтом «Нова українська школа». Вона створена у 2016 році командою експертів громадської організації «Вчителі за демократію і партнерство», які мають більше ніж 16-річний досвід розробки та впровадження у практику нових освітніх продуктів з методики розвитку критичного мислення, громадянської й правової освіти, дебатів, освіти для сталого розвитку, інтерактивних технологій навчання, учнівського соціального проектування, освітнього менеджменту.

Програма тренінгу проходила за такими блоками:

Блок 1. Що таке критичне мислення: розуміння цього дозволить вам по-новому подивитися на можливості уроку, спрямовувати навчання саме на розвиток мислення вищого рівня.

Блок 2. Особливості організації навчання з використанням методів критичного мислення (КМ): завдяки цим навичкам ви зможете будувати ефективну взаємодію з учнями і зробите навчання надихаючим і продуктивним.

Блок 3. Структура уроку з розвитку критичного мислення: ви побачите взаємозв’язок частин уроку та визначите їхні завдання й отримаєте власний досвід участі у такому уроці.

Блок 4. Запитання як інструмент розвитку критичного мислення: типи, види і методика застосувань запитань на уроках з розвитку КМ.

Блок 5. Методи критичного опрацювання інформації: методи роботи з текстами, методи систематизації інформації з допомогою графічних організаторів.

По завершенню тренінгу викладачі отримали іменний сертифікат.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

«Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінги професійного розвитку «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінги професійного розвитку Опубліковано: Четвер, 10 жовтня 2019 Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку освітян, зокрема практичні тренінги для спеціалістів дошкільної освіти, вихователів та методистів ЗДО з методики викладання за інноваційною програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку». Більше як 700 садочків...

Переглядів: 787 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

«Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінг професійного розвитку «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінг професійного розвитку Опубліковано: П`ятниця, 13 вересня 2019 Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку освітян. Навчання вже пройшли понад 7 500 педагогів. Зокрема, 18 вересня у Києві відбудеться практичний тренінг для спеціалістів дошкільної освіти, вихователів, методистів ЗДО з методики викладання за інноваційною програмою...

Переглядів: 680 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook