Період публікації:

від

до

Категорія:

Випускники школи Марії Покрови проходять практику в рідних стінах

Опубліковано: Неділя, 27 травня 2018 

min
max

Випускникм школи Марії Покрови 2017 року Олександр Гаць і Юрій Турчиняк навчаються у Львівському художньому  професійному ліцеї. Хлопці відмінно вчаться, а зараз перебувають на практиці у рідній школі. Вони старанні, відповідально ставляться до роботи. 

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч зі студентами Медичного училища Зустріч зі студентами Медичного училища Опубліковано: Неділя, 31 березня 2019 Учні та педагоги школи Марії Покрови щиро вдячні студентам Медичного училища Медик (стоматологам, лаборантам, акушерам) за Ваші щирі солодкі подарунки та теплі слова. Зустріч з Вами наповнила цей день усмішками та гарним настроєм. Завжди раді Вас бачити у наших стінах))) ДЯКУЄМО!!!!!  

Переглядів: 164 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Майстер - клас з виготовлення листівок у школі Марії Покрови (фото) Майстер - клас з виготовлення листівок у школі Марії Покрови (фото) Опубліковано: Субота, 05 травня 2018 26 квітня 2018 соціальним напрямом Львівського осередку Ліги студентів АПУ у Львівській школі Марії Покрови був організований майстер - клас з виготовлення листівки до Дня матері. Привітний колектив вчителів радо зустрів студентів, вдалось цікаво поспілкуватися та в задоволення провести час. Діти...

Переглядів: 534 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook