Період публікації:

від

до

Категорія:

День Героїв у Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів

Опубліковано: Неділя, 27 травня 2018 

min
max

      Щоб віддати належну шану вшануванню усіх українців, котрі віддали своє життя в ім’я Незалежності України, тих, хто боровся і захищав рідну землю, рідний народ, 23 травня у Підберізцівському НВК відбулося свято до Дня Героїв.

     Приємно здивувало гостей, вчителів та батьків те, що ініціативу щодо організації та проведення свята  виявили самі учні, і підготовлене ними воно зворушило кожного до глибини душі. Допомогло ще раз озирнутися на нашу історію, на политу кров’ю українську землю.

      Під час виступу  учні старших класів, ставлячи сценку та співаючи пісні, читаючи вірші, присвячені січовим стрільцям, Героям Небесної Сотні та подіям в зоні АТО, відтворили хроніку подій боротьби українського народу за свою незалежність та волю.

     Завершився захід  хвилиною мовчання, яка була присвячена усім Героям, які полягли, захищаючи рідну державу, адже вони дивляться на нас із Небес, і ми не маємо права  зрадити їхні ідеали.

     Молімо Небеса за здоров’я та щасливе повернення з перемогою тих Героїв, які нині боронять Україну.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook