Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято до Дня захисту дітей у Підберізцівському НВК

Опубліковано: Неділя, 27 травня 2018 

min
max

           На шкільному подвір’ї Підберізцівського НВК 24 травня зібралося багато учнів: таких гарних, життєрадісних, усміхнених. Метою проведення свята було формування патріотичних почуттів, усвідомлення єдності своєї долі і долі Батьківщини.

Проте, винуватці урочистостей – малюки – раділи пісням, сонцю і життю, а коли почалися конкурси – це не залишило байдужим ні одного з них. Було проведено конкурс малюнку на асфальті на тему: «Я люблю Україну», в якому взяли участь учні 1-4 класів під керівництвом класних керівників та вчителя образотворчого мистецтва Кіндзер Ю.Р.

Для учнів 5-10 класів педагог-організатор Довгошия Н.В. підготувала широкомасштабне дійство, у проведенні якого допомагали вчителі школи. Почався сам квест «В дружбі наша сила». Метою проведення квесту було в ігровій формі повторити ключові поняття про Україну та деякі шкільні предмети.

Учні поділилися на команди. Учасники виконували різні завдання: шукали селфі - пазли для виготовлення колажу “1 червня – День захисту дітей”, розгадували ребуси, кросворди, давали відповіді на різні питання.

Вчителі школи старалися організувати для дітей свято і  надіються , що такий настрій, який панував сьогодні, буде панувати у дітей всі канікули, і учні повернуться до школи такими ж гарними, життєрадісними, усміхненими.

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook