Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Останнього дзвоника

Опубліковано: Неділя, 27 травня 2018 

min
max

     Свято Останнього дзвоника – веселе і водночас сумне. Адже востаннє в стінах рідної школи продзвенить дзвоник для випускників, бо вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

    У Чижиківській ЗОШ І-ІІІ ступенів Остінній дзвоник почався з молитви за Україну, за сім`ї , родини, а також були покладені квіти кращими учнями школи до підніжжя обеліска полеглих солдат…

    Традиційно перше слово для привітання випускників і учнів школи із закінченням навчального року мала директор школи – Моспан Любов Зіновіївна.

       На святі Останнього дзвоника були присутні гості. Зокрема, в Чижиківську школу завітала голова Пустомитівської районної ради Гичка Галина Григорівна, яку ми раді бачити, і яка мала слово для привітання. Її ніжні, теплі слова назавжди залишаться в серцях учнів і наших випускників. А також на святі Останнього дзвоника був присутній заступник голови  Підберізцівської сільської ради Пухальський Микола Павлович, який побажав учням і випускникам щасливої долі у їхньому самостійному дорослому житті.

      В нашій школі є дуже талановиті діти, які брали участь у різних конкурсах і отримали призові місця. На святі відбулося вручення грамот та нагород кращим учням школи. До слова запрошувалися і винуватці свята – випускники, які декламували вірші і співали пісні.

       Директор школи Л.З Моспан подякувала за тісну співпрацю, допомогу та підтримку народному депутату Дубневичу Б.В., голові районної ради Гичці Г.Г., начальнику відділу освіти Пустомитівської РДА Лісній М.М., заступнику голови Підберізцівської сільської ради Пухальському М.П., адміністрації Підберізцівської ОТГ, депутату районної ради Борович Л.В. батькам та громадськості села.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook