Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Останнього дзвоника у Довгівській СЗОШ І-ІІ ступенів

Опубліковано: Понеділок, 28 травня 2018 

min
max

Ось  настала пора пречудова,

                          Довгождана для учнів ця мить.

                          В нас сьогодні – лінійка святкова

                          І останній дзвінок продзвенить…

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік. Попереду – чудові літні канікули. А сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунав для наших найстарших учнів – дев’ятикласників.

Протягом навчального року учні та учителі старанно та ретельно йшли стежиною знань до нових вершин на шкільній ниві та пожинали плоди своїх здобутків. Коли ж, як не сьогодні, під час урочистої лінійки, підсумовувати досягнення та творчі успіхи школярів та їх учителів?!

Плідним виявився цей навчальний рік для учнв і Довгівської СЗОШ І-ІІ ступенів. Похвальними листами були нагороджені найкращі учні школи, призери районних та обласних конкурсів, відмінники навчання та найактивніші учасники шкільних та позашкільних заходів. А їх у цьому році чимало!

Останній дзвінок – це особлива подія. Свято , яке  щороку учні чекають з особливим відчуттям радості , та коли воно приходить – стає надзвичайно сумно!  Сьогодні прощалися з рідною школою найстарші наші діти – учні 9 класу. Їх вітали батьки та благословили на щасливе майбутнє, вітала адміністрація школи, учителі, а випускники складали їм найщиріші слова вдячності.

Довгівська школа сьогодні в сяйві квітів, пишається своїми учнями. Для багатьох  вона вже стала рідним домом дитинства та юності.  Школа вкотре проводить своїх вихованців у далеку дорогу, яка називається дорослим життям.

Немає коментарів

Схожі статті:

ДОБРИЙ ДЕНЬ, КРАЇНО ЗНАНЬ! ДОБРИЙ ДЕНЬ, КРАЇНО ЗНАНЬ! Опубліковано: Середа, 04 вересня 2019 Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо урочистий і радісний. Кожне місто і село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками. Цей день – Свято знань, яке відбулося 02 вересня 2019 року у Довгівській СЗОШ І-ІІ ступенів. У цей день наша...

Переглядів: 577 Коментарів: 0

Відділи освіти

Дитинства останній дзвінок Дитинства останній дзвінок Опубліковано: Понеділок, 03 Червня 2019 Ось він — рідний поріг у школі:                                                                       Одночасно і фініш, і старт!                                                                        Хай чудовими будуть долі,                                                                            ...

Переглядів: 493 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook