Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині стартував освітній курс інновацій «Академія директорів – 2018» (фото)

Опубліковано: Середа, 30 травня 2018 

min
max

 

Сьогодні, 30 травня, розпочався дводенний освітній курс інновацій в управлінні закладом професійної освіти «Академія директорів – 2018».

Близько сорока директорів та заступників директорів закладів професійно-технічної освіти Львівщини навчатимуть самоменеджменту, фандрейзингу та командоутворенню.

Захід проводять з метою підвищити управлінські компетенції керівників та заступників керівників навчальних закладів.

«Будемо дуже раді, якщо нам вдасться надати імпульс до трансформації та розвитку закладам професійно-технічної освіти, - зазначила директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, - адже підготовка конкурентоспроможних фахівців, які зможуть забезпечити достойний рівень життя та добробуту для себе та України, – серед пріоритетів освітньої реформи».

У програмі «Академії» – визначення актуальних проблем професійної освіти та пошук їх вирішення у форматі «Відкритий простір» (Open Space), надихаючі зустрічі, авторські лекції, дискусійні панелі, майстер-класи та тренінгові сесії за участю фахівців-практиків та кваліфікованих тренерів.

Зазначимо, проект реалізовує департамент освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій». Його започатковано у 2017 році, організатори планують навчанням охопити усіх керівників закладів середньої та професійно-технічної освіти Львівщини.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині завершився третій модуль у межах проекту «Академія директорів» На Львівщині завершився третій модуль у межах проекту «Академія директорів» Опубліковано: Субота, 01 грудня 2018 Сьогодні, 1 грудня, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу завершився третій навчальний модуль у межах проекту «Академія директорів». Участь у заході взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. «Дякую вам за щирість. Ви є справжніми...

Переглядів: 346 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

На Львівщині розпочався третій модуль у межах проекту «Академія директорів» На Львівщині розпочався третій модуль у межах проекту «Академія директорів» Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 Сьогодні, 29 листопада, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу розпочався третій навчальний модуль у межах проекту «Академія директорів». Упродовж трьох днів для директорів загальноосвітніх шкіл Львівщини проведуть тренінги, лекції та майстер-класи. «Директор...

Переглядів: 563 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook