Період публікації:

від

до

Категорія:

Юні дослідники і винахідники Львівщини – переможці Всеукраїнських дослідницьких конкурсів (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 

min
max

Днями на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м. Києві відбулись Всеукраїнські конкурси винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

Делегацію від Львівщини у складі 10 учнів очолила методист КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичного центру учнівської молоді» Наталія Дендюк.

Приємно відзначити, що цього року юннати Львівщини здобули 8 призових місць.

В конкурсі експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник» юннати отримали 5 перемог: Лимич Марко – І місце, Кулька Ілона – ІІ місце в номінації «Рослини навколо нас», Пац Іван – ІІ місце в номінації «Народознавство», Банах Анастасія – ІІ місце, Підсадочна Уляна – ІІІ місце в номінації «Охорона здоров’я».

Три перемоги здобули юні винахідники і в конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму, який проходив у вигляді відкритої стендової презентації: Вишневський Артем – І місце в номінації «Медицина та охорона здоров’я», Войтович Марія – І місце в номінації «Біологія», Курек Уршуля-Віолетта – ІІІ місце в номінації «Сільськогосподарське дослідництво та винахідництво».

Окрім того, під час підсумкового засідання юні екологи Львівщини продемонстрували ще й свої творчі таланти: Ілона Кулька прочитала свій авторський вірш «Сумна береза ген біліє», а Анастасія Банах зіграла на скрипці «Чардаш» Альберто Курчі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Учениці Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району Бас Христина та Вітрова Ліля взяли участь у районному конкурсі «Новорічна композиція». Ялинкова прикраса, зроблена руками дівчаток, отримала перше місце і автоматично діти стали учасниками обласного конкурсу, звідки привезли ІІІ місце. Вітаємо...

Переглядів: 493 Коментарів: 0

Відділи освіти

В Україні визначили переможців Міжнародного природничого конкурсу «Колосок» В Україні визначили переможців Міжнародного природничого конкурсу «Колосок» Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 На сайті Міністерства освіти і науки України розміщено результати Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок». Загалом його учасниками стали понад 280 тисяч учнів 1-11 класів. У 2019-2020 навчальному році конкурс відбудеться 28 листопада 2019 року (I етап) та 16 квітня 2020 року (II...

Переглядів: 746 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook