Період публікації:

від

до

Категорія:

Протидія шкільному булінгу та гендерна рівність: українцям пропонують пройти безкоштовний онлайн-курс

Опубліковано: Четвер, 14 Червня 2018 

min
max

Як протидіяти цькуванню у школі, створити комфортне освітнє середовище та навчити дітей толерантності. Про це дізнаються слухачі безкоштовного онлайн-курсу «Недискримінаційний підхід в навчанні», який доступний на платформі EdEra. Проект створений в межах Нової української школи і спрямований на протидію дискримінації в освітньому середовищі.

Курс зацікавить вчителів, керівників навчальних закладів, управлінців, батьків, а також тих, хто хоче більше дізнатися про недискримінаційне викладання. Він поділений на 9 модулів, які можна пройти у будь-який зручний час.

Досвідчені лектори ознайомлять учасників з такими базовими поняттями як толерантність, права людини, недискримінація та взаємоповага. Крім того, вони порадять матеріали, які згодом можна застосувати у практичній площині. Навчальні відео та завдання будуть доступними для зареєстрованих учасників у будь-який час.

Оскільки це пілотний запуск, розробники очікують, що учасники нададуть зворотний зв’язок. Для цього їм варто перед записом на курс заповнити онлайн-анкету.

Проходити онлайн-курс не обов'язково, однак він знадобиться педагогам, які хочуть створити у класі комфортну для учнів атмосферу.

Стати учасником курсу, більше дізнатися про його зміст та завдання можна за посиланням.

Розробниками курсу є ГО «Студена» спільно зі студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в межах проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Немає коментарів

Схожі статті:

«З учнями про освіту та кар’єру»: стартував новий безкоштовний онлайн-курс для вчителів і батьків «З учнями про освіту та кар’єру»: стартував новий безкоштовний онлайн-курс для вчителів і батьків Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Міністерство освіти і науки України інформує про запуск онлайн-курсу для вчителів старших класів, класних керівників, соціальних педагогів, шкільних психологів, молодіжних працівників і батьків школярів – «З учнями про освіту на кар’єру». Курс створено мережею EducationUSA в Україні за підтримки посольства...

Переглядів: 1004 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Майже 90 % українців цікавляться реформою Нової української школи – результати дослідження Урядового контактного центру Майже 90 % українців цікавляться реформою Нової української школи – результати дослідження Урядового контактного центру Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Більшість українців обізнані щодо реформування шкільної освіти і концепції НУШ. Про це свідчать результати дослідження «Нова українська школа: сприйняття населенням», проведеного Урядовим контактним центром напередодні нового навчального року. Переважна більшість опитаних – 87,6 % – відповіли, що...

Переглядів: 651 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook