Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: Вівторок, 05 Червня 2018 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 19 квітня – 10 червня – «”Україна має в моїй особі найвірнішого сина” Давид Бурлюк Живопис» (з приватної колекції).
  • 7 червня – Пам’яті Володимира Мокрія (1947-2018). Презентація у постійній експозиції музею ікони М. Петрахновича-Мороховського «Богородиця з Дитям» (1635 р.).
  • 7 червня – 15 липня – Ганна-Оксана Липа. Мистецький проект «SACRUM TERRA – СВЯЩЕННА ЗЕМЛЯ». Графіка. Кераміка.

Програма «Літні канікули в НМЛ – 2018»:

  • 5 червня – тематична екскурсія «Святі пустельники Онуфрій Великий та Марко Трацький» і майстер-клас зі створення Ікони на склі з використанням акрилових фарб та золочення. За зразками творів українського іконопису XIX-XX ст.
  • 6 червня – тематична екскурсія «Рослинний світ в образотворчому мистецтві» та майстер-клас «Малюємо за мотивами Марії Приймаченко».
  • 7 червня – тематична екскурсія: «Святі Борис та Гліб – київські князі-мученики» та майстер-клас зі створення аплікації за мотивами ікони: «Святі Борис і Гліб» (ХVІ ст.).
  • 8 червня – тематична екскурсія «Історія книги» та майстер-клас «Гравюра».

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 5 червня – музейний квест «Українське мистецтво ХХ ст.» та майстер-клас з друку гравюри.
  • 6 червня – музейний урок «Портрет в українському мистецтві ХХ ст.».
  • 8, 9 та 10 червня – експозиція в подвір’ї музею з інсталяцій – курсових робіт студентів ЛНАМ (куратор проекту Василь Одрехівський).
  • 9 червня – майстер-клас зі створення офорту в межах проекту «Музейна школа естампа».

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 8 травня – 7 червня – виставка львівських художниць.

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 958 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1101 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook