Період публікації:

від

до

Категорія:

Останній дзвінок в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Вівторок, 05 Червня 2018 

min
max

31 травня 2018 року пролунав останній дзвінок для випускників I та III відділення «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня»».

Неймовірно швидко проминули 4 роки початкової школи, і ось учні 4-А та 4-В класів прощаються з «Левеня». Для них починається нова віха життя – продовження надзвичайно цікавої й захопливої подорожі «Країною знань» у різних навчальних закладах Львівщини.

На випускному балі діти говорили теплі слова вдячності й шани директору Ремажевській В.М., адміністрації, педагогічному колективу, медикам, усьому персоналу закладу. Це для них найкращі квіти, вірші, пісні, танки, для тих, хто вчив їх добру, людяності, вклав у них частинку своєї душі. Для тих, хто несміливим, розгубленим, малятам допоміг стати кмітливими, умілими, впевненими у собі школярами.

Батьки випускників також висловили щирі слова подяки адміністрації закладу, усім, хто мав причетність до навчання й виховання їх дітей.

Навчання в «Левеня» - надійна путівка в життя. Хай щастить вам, «левенята»! Маємо надію, що виростуть з вас справжні «леви» - сильні, розумні, хоробрі, благородні, готові стати на захист своєї Батьківщини.

Немає коментарів

Схожі статті:

Випускний бал «Левеня вітає друзів» в НРЦ  «Левеня» Випускний бал «Левеня вітає друзів» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 30 травня 2018 Ми – юні винахідники, конструктори, дослідники, артисти, музиканти, спортсмени і художники, до всього ми таланти… Найкращі спогади про дитинство завжди пов’язані з яскравими подіями у житті кожної людини. Однією з таких подій є перше випускне свято у дошкільників. 30 травня 2018 року в ІІ відділенні...

Переглядів: 527 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Випускний бал «Кораблик наш пливе, в країну знань веде» в НРЦ  «Левеня» Випускний бал «Кораблик наш пливе, в країну знань веде» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 25 травня 2017        24 травня 2017 року у II відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбувся випускний бал «Кораблик наш пливе, в країну знань веде» в старших групах «Мак» та «Соняшник».       Маленька Фея та Чарівник запросили дітей закружляти на веселих...

Переглядів: 539 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook