Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права виступили на міжнародній науково-практичній конференції

Опубліковано: Середа, 06 Червня 2018 

min
max

Нещодавно у Львівському торговельно-економічному університеті відбулася XIII міжнародна науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу, контролю і оподаткування у контексті європейської інтеграції та сучасних викликів глобалізації».

Мета конференції – обговорення та пошук рішень актуальних проблем, пов’язаних із удосконаленням і розвитком обліку, аналізу, контролю та оподаткування в умовах світових інтеграційних процесів, обмін досвідом наукових досліджень та публікація результатів наукових досліджень.

Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: тенденції та напрями розвитку бухгалтерського обліку в умовах світових інтеграційних процесів; удосконалення контролю й аудиту в контексті Європейської інтеграції національної економіки; обліково-аналітичні аспекти оптимізації та удосконалення оподаткування підприємницької діяльності; розвиток інформаційних систем і технологій обліку, аналізу та контролю в контексті управління суб’єктами господарювання.

У науковому форумі взяли участь 163 представники з 41 закладу вищої освіти України, Польщі, Молдови та Білорусії, якими подано до збірника матеріалів конференції 141 наукову публікацію.

ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» представили викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності – кандидат економічних наук, доцент НАУ, голова циклової комісії Михайло Голубка та Ольга Мельник з доповіддю на тему: «Internet-handel na Ukrainie: kontrola, rachunkowość i podatki w kontekście zarządzania przez podmioty gospodarcze».

На конференції були заслухані та обговорені доповіді провідних науковців і практиків за результатами проведених наукових досліджень сучасного стану, проблем й пріоритетів розвитку обліку, аналізу, контролю і оподаткування.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1027 Коментарів: 0

Вища освіта

XXVIII звітна науково-практична конференція дрогобицьких ліцеїстів XXVIII звітна науково-практична конференція дрогобицьких ліцеїстів Опубліковано: Понеділок, 22 квітня 2019 18 квітня 2019 року відбулася XXVIII звітна науково-практична конференція ліцеїстів. Пленарне засідання конференції проходило у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Ю.Дрогобича. З вітальним словом до учасників конференції звернулися присутні на ній міський голова Дрогобича...

Переглядів: 375 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook