Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права говорили про надзвичайні ситуації сьогодення (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 08 Червня 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференція на тему: «Надзвичайні ситуації сьогодення: причини, наслідки і захист» для студентів коледжу.

Метою проведення конференції було формування у студентів свідомого й відповідального ставлення як до питань особистої безпеки, так і безпеки тих, хто їх оточує, навчити розпізнавати й оцінювати потенційні небезпеки, визначати шляхи надійного захисту від них, уміти, в разі потреби, надавати допомогу собі та іншим.

Свої доповіді представили студенти з різних груп та курсів усіх спеціальностей та напрямків навчального закладу.

Найбільш запам’ятались доповіді на теми: «Наслідки негативних проявів надзвичайних ситуацій на території України» – Андрій Шавель, гр.ГРС-16 (науковий керівник – Оксана Ванівська); «Техногенні катастрофи з викидами радіактивних речовин» – Наталя Відзівашець, гр. ПК-16 (науковий керівник – Оксана Ванівська); «Транспортні аварії» – Олег Журавель, гр. ПК-16 16 (науковий керівник – Оксана Ванівська); «Дорожньо-транспортні пригоди та надання першої медичної допомоги» – Тетяна Остапенко, гр. КТ-ТМ-15 (науковий керівник – Наталя Кутна); «Небезпечні ситуації з шкідливими речовинами» – Тарас Гавловський, гр. КТ-ТМ-15 (науковий керівник – Наталя Кутна); «Пожежна профілактика на виробничих об’єктах» –Наталя Мекелита, гр. ПТБ(н)-16 (науковий керівник – Оксана Ванівська).

Доповідачі в своїх роботах проаналізували небезпечні ситуації з шкідливими речовинами, висвітлили питання безпеки життєдіяльності.

Майбутні науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень ретельно підготовленими мультимедійними презентаціями. Доповіді учасників конференції були актуальні, цікаві та змістовні. Як було зауважено адміністрацією коледжу, зміст доповідей відображало високу якість підготовки студентів науковими керівниками.

На завершення організатори заходу нагородили учасників конференції грамотами та побажали їм успіхів, творчого збагачення та нових перемог.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1521 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі». Участь в конференції...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook