Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права говорили про інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства (фото)

Опубліковано: Понеділок, 11 Червня 2018 

min
max

На базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася П’ятнадцята науково-практична конференція для студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства».

Організатор наукового заходу – Навчально-методичний центр Укоопспілки «Укоопосвіта» Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств.

З вітальним словом до учасників конференції звернулась член Правління Укркоопспілки, директор Департаменту кадрової політики, освіти і науки, директор НМЦ «Укоопосвіта», к.е.н. Лідія Войнаш. Лідія Герасимівна наголосила, що конференція проводиться за географічним принципом: у Львівському торговельно-економічному університеті та у Полтавському університеті економіки та торгівлі. Також вона закликала до наукового диспуту з метою формування системного підходу щодо удосконалення діяльності підприємств шляхом реалізації інноваційних процесів.

Метою наукового заходу було обговорення актуальних інноваційних процесів у країні та їх вплив на ефективність діяльності підприємства, розвитку науково-технічного прогресу та підвищення інноваційної діяльності вітчизняних підприємств, яке дасть змогу перейти до створення і використання технологій більш високого рівня, а отже, прискорити економічне зростання національної економіки та інноваційних процесів загалом, питань правового забезпечення та економічного розвитку національної економіки в умовах сучасних геополітичних й інформаційних трансформацій суспільства.

Взяли участь в науковому заході представники з Львівського торговельно-економічного університету, Хмельницького кооперативного коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу, Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, Луцького кооперативного коледжу Львівського торговельно-економічного університету, Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу, Чернігівського кооперативного коледжу, Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представили з доповідями студенти: Наталія Відзівашець – «Криптовалюта біткоін» (науковий керівник – Оксана Кашуба); Ліана Бобик, група ФН-15 – «Інноваційні процеси в регіоні та їх вплив на покращення сфери обслуговування населення)» (науковий керівник – к.е.н. Михайло Голубка); Наталія Антипова – «Вплив електронних сигарет на стан дихальної системи» (науковий керівник – Андрій Соломонко); Юлія Івашків – «Коворкінг як інноваційна платформа для бізнесу» (науковий керівник – Соломія Мисак).

Головним завданнями є поширення економічних знань, професійний розвиток та становлення особистості фахівця, вдосконалення інноваційної діяльності підприємств, зокрема споживчої кооперації України, в умовах інноваційних процесів. Розвиток національної економіки визначається активністю інновацій, які відбуваються в країні, та економічною ефективністю їх нововведень. Інновації є ефективним способом розвитку конкурентоспроможності підприємств.

Наукова тематика робіт учасників конференції була різноманітною та актуальною. Студенти у своїх працях досліджували проблемні аспекти модернізації національної економіки та шляхи її розвитку, висвітлили досягнення в інноваційній сфері різних галузей економіки, проаналізували недоліки та запропонували шляхи покращення економічної діяльності як в регіоні, так і в економіці загалом, так і в споживчій кооперації зокрема.

При підведенні підсумків конференції Лідія Войнаш відзначила глибокий науковий та аналітичний зміст наукових досліджень і практичне значення робіт для підприємств споживчої кооперації та економіки країни загалом, а ректор університету, професор Петро Куцик наголосив, що наукові здобутки є важливим чинником у навчальному процесі й формуванні їх як сучасного висококваліфікованого фахівця.

По закінчені конференції організатори побажали студентам та їхнім керівникам плідної праці й наукових досягнень, а учасники конференції були нагороджені дипломами за підписом директора Департаменту кадрової політики, освіти і науки, директора НМЦ «Укоопосвіта» та сертифікатами Львівського торговельно-економічного університету, а гостям оргкомітет організував концерт і екскурсію історичними та культурними пам’ятками міста Лева.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 7 лютого 2020 року педагоги КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Дацко Н.Б., Гірна У.Є., Юрків Р.С., Захаревич О.Т. взяли участь у Першій Всеукраїнській педагогічній різдвяній конференції на тему: «Українська школа в умовах гострих викликів XXI...

Переглядів: 1135 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 12 березня у Києві, в рамках Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та виставки освіти за кордоном «World Edu», відбудеться науково-практична конференція «Національна ідентичність як проблема науки й освіти». Мета конференції: визначення наукових основ та практичних способів розв’язання...

Переглядів: 683 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook