Період публікації:

від

до

Категорія:

Золочів`янка у переможцях Всеукраїнського конкурсу «Творімо добро заради миру» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 05 Червня 2018 

min
max

У квітні-травні 2018 році Благодійною організацією «Фонд родини Кольгофер» та Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва проводився Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Творімо добро заради миру». Даний конкурс організовано за підтримки Управління культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації. Музою конкурсу дитячої творчості «Творімо добро заради миру» є народна улюблениця, співачка – Тоня Матвієнко.

До складу журі увійшли представники органів державної влади, громадських та благодійних організацій, підприємств та установ, а також, діячі культури і мистецтва. Було визначено 20 переможців Всеукраїнського конкурсу малюнку, серед яких і є вихованка зразкового художнього колективу арт-гуртка «Палітра» (кер. Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ – Козич Юлія.

Урочисті заходи по нагородженню переможців відбулись 1 червня 2018 року в Хмельницькому академічному обласному музично-драматичному театрі ім. М.Старицького, на яких побували Козич Юлія та її керівник. Юні художники були нагороджені дипломами переможця та надзвичайно гарними та корисними призами – графічними планшетами. Також переможці конкурсу переглянули виставу « Червона шапочка» у виконанні артистів балету за сучасною постановкою та побували на святковому концерті, за участю переможців та учасників «Фабрики Зірок», «Х-Фактору».

100 найкращих дитячих робіт, відібраних журі, взяло участь у виставці, організованій в Хмельницькому академічному обласному музично драматичному театрі ім. М. Старицького до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня. Також в подальшому будуть проводитись виставки дитячих малюнків у різноманітних локаціях з червня по грудень 2018 року.

Діти, їх наставники, батьки, були щасливі, бо саме радість та щира невимовна гордість в кожного була за своїх маленьких митців. Адже, в цей день для них створили справжнє свято «Фонд родини Кольгофер»  і мабуть кожна дитина буде ще довго пам`ятати це нагородження у м. Хмельницький.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Нагородження найкращих! (фото) Нагородження найкращих! (фото) Опубліковано: Середа, 06 Червня 2018 У понеділок, 4 червня 2018 року, у Львівському Центрі дитячої та юнацької творчості Галичини «Погулянка» відбувся  заключний концерт переможців обласного конкурсу «І слово, і пісне, матусю, тобі», який проходив за підтримки Союзу українок. Участь у концерті взяли переможці Львівщини. Усі вони були нагороджені...

Переглядів: 316 Коментарів: 0

Відділи освіти

Новорічний турнір з шахів у Золочівському ЦДЮТ (фото) Новорічний турнір з шахів у Золочівському ЦДЮТ (фото) Опубліковано: П`ятниця, 12 січня 2018 Наймолодші гуртківці Золочівського ЦДЮТ, яким ще тільки по 6-7 років нещодавно змагались в новорічному турнірі з шахів. Коропецький Володимир, Процик Владислав, Кушнір Микита, Шеремета Христинка, Гайдар Максим та Артем, Литвиненко Всеволод, Богацька Вероніка ще у вересні місяці лише засвоювали ази ...

Переглядів: 298 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook