Період публікації:

від

до

Категорія:

Про вручення «Золотого мольберта»

Опубліковано: Неділя, 17 Червня 2018 

min
max

1 червня декілька сотень дітей взяли участь у Святі дитячої творчості, яке організували у межах Міжнародного Форуму дитячої творчості «Золотий мольберт».

1 червня декілька сотень дітей взяли участь у Святі дитячої творчості, яке організували у межах Міжнародного Форуму дитячої творчості «Золотий мольберт».

Щоб реалізувати свій творчий потенціал понад 1000 учасників з 12 країн світу (Німеччини, Італії, Молдови, Болгарії, Білорусії, Литви, Латвії, Чехії, Польщі, Румунії, Малайзії), а особливо багато дітей зі Сходу та Півдня України зареєструвались на сайті artclass.lviv.ua та виявили бажання прибути на Львівщину, щоб протягом цього літа стати учасниками Золотого мольберта.

Свято дитячої творчості розпочалось у Соборі св. Юра відправою Архієпископа Львівського Ігоря Возьняка та благословенним молебнем за дар життя та мир в Україні. Опісля учасники разом із Владикою Ігорем пройшли від площі Святого Юра вулицями міста духовно-мистецькою прощею до Палацу Мистецтв.

«Я дуже рада, що ми «Золотим мольбертом» у нас, на Львівщині, об'єднуємо усю Європу та нашу славну Україну», - наголосила ініціатор та організатор Форуму «Золотий мольберт» та старший викладач кафедри життєвих компетентностей КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Ольга Михайлюк.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив, що Львівщина – це те місце, де кожна людина може себе реалізувати, продемонструвати свій талант. 

Міжнародний конкурс дитячої творчості «Золотий мольберт» має на меті формування засобами мистецтва загальнолюдських і духовних цінностей у дітей та молоді, виявлення їх здібностей, розвиток творчого потенціалу, художньо-естетичних смаків, популяризація дитячої творчості на пересувних виставках тощо.

Міжнародний Форум дитячої творчості «Золотий мольберт», а в його рамках – конкурс дитячої творчості «Золотий мольберт слідами Митрополита Андрея Шептицького», відомий своїми щорічними майстер-класами, пленерами, пересувними виставками, семінарами й конференціями, створенням Львівської муніципальної дитячої галереї та єдиної у світі – «Дитячої галереї під відкритим небом» на площі св. Юра у Львові тощо.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 20 лютого у Національному лісотехнічному університеті України відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності». Захід об’єднає близько 250 учасників. Про це повідомили сьогодні під час брифінгу. «На форумі ми об’єднаємо зусилля медиків, психологів, психотерапевтів, а також...

Переглядів: 854 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019   Сьогодні у Львові стартував Перший Форум Гідності, який покликаний стати майданчиком для спільного обговорення питань прав людини та людської гідності між правозахисним, культурним, освітнім та іншими середовищами. Зокрема, людську гідність як першоджерело всіх прав людини обговорили під час першої...

Переглядів: 437 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook