Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові пройшов волейбольний турнір

Опубліковано: Понеділок, 18 Червня 2018 

min
max

На базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся турнір з волейболу серед дівчат під символічною назвою «Волейбольна весна».

Мета турніру – пропаганда здорового способу життя, підтримка спортивних традицій України, а також розвиток волейболу, виховання патріотизму серед молоді.

Організували захід викладачі циклової комісії фізичного виховання за підтримки адміністрації вишу, об’єднаного профкому та студентського самоврядування.

У турнірі взяли участь дівчата з міст Кам’янця Подільського, Мостиськ І, Мостиськ ІІ, а також збірна команда Львівського кооперативного коледжу економіки і права (переможниця відкритого турніру з волейболу серед дівчат під оригінальною назвою «Львівська осінь на Клепарові», тренер – Мирослав Крук) та ін.

Розпочався волейбольний турнір із виконання Державного Гімну України. Відкривав змагання керівник фізичного виховання Андрій Соломонко. До учасників волейбольного турніру з вітальним словом звернулися представники адміністрації. Було представлено головного арбітра турніру – суддю всеукраїнської категорії Мирослава Крука.

Повболівати за друзів і одногрупників, просто поспостерігати за матчами мали змогу студенти навчального закладу, батьки учасників та гості. Поєдинком були задоволені уболівальники команд, вони постійно підбадьорювали учасників вигуками та вітали переможців гучними оплесками.

Організатори спортивного заходу вдячні всім за участь, побажали юним спортсменам здоров’я, успіхів, наснаги, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі й нездоланного бажання перемагати, щоб досягнуті звершення стали надалі потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин у волейболі.

Переможці отримали грамоти та кубок.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 674 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір «Волейбольна весна» (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір «Волейбольна весна» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся турнір з волейболу серед дівчат під символічною назвою «Волейбольна весна», який проводився в рамках проведення виховних та спортивно-масових заходів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та святкування Всесвітнього дня медичної...

Переглядів: 530 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook