Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь у Всеукраїнському забігу «Зелена миля» (фото)

Опубліковано: Середа, 20 Червня 2018 

min
max

Нещодавно відбувся Всеукраїнський студентський забіг «Зелена миля», який стартував одночасно в усіх регіонах України на центральних вулицях міст, селищ або паркових зонах та стадіонах.

Захід пройшов і у Львові. Організаторами виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне товариство студентів «Гарт», відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області (голова відділення Юрій Турянський) та ін.

Мета заходу – популяризації спорту, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, здорового способу життя в молодіжному середовищі та захисту навколишнього середовища засобами фізичної культури і спорту.

Львівський кооперативний коледж економіки і права активно бере участь у всіх молодіжних рухах для підтримки здорового способу життя, і цей захід не став винятком. Студенти під керівництвом викладача циклової комісії фізичного виховання Андрія Соломонка були як серед учасників, так і серед волонтерів.

Дистанцію довжиною в одну милю територією Стрийського парку подолали близько 300 студентів університетів і коледжів Львівської області. Після завершення забігу відбулося нагородження учасників. Вітали переможців голова відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області Юрій Турянський, голова оргкомітету змагань Анатолій Ігнатович, заступник голови комісії культури, молоді та спорту Львівської міської ради Христина Паньків та ін.

Нагороду отримала і студентка групи Пв-16 Львівського кооперативного коледжу економіки і права Галина Дранчук, яка посіла 3 місце.

Адміністрація коледжу, педагогічний колектив та студентське самоврядування пишаються перемогою студентки у такому важливому та потрібному заході, а молодим спортсменам та викладачу циклової комісії фізичного виховання Андрію Соломонку, що підтримує і активно залучає молодь та допомагає в проведенні таких важливих і драйвових заходів, – велика подяка.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу долучилися до всеукраїнського забігу Студенти Львівського кооперативного коледжу долучилися до всеукраїнського забігу Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права активно беруть участь у всіх молодіжних рухах задля підтримки здорового способу життя. Зокрема, нещодавно долучилися до Всеукраїнського легкоатлетичного забігу «Студентська миля», що об’єднав усі регіони України. Мета заходу – привернути...

Переглядів: 1290 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 770 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook