Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованки ЛУФК Гнип і Наумова на подіумі чемпіонату України зі стрільби з лука

Опубліковано: Четвер, 21 Червня 2018 

min
max

Відразу двоє вихованок Львівського училища фізичної культури піднялися на подіум чемпіонату України зі стрільби з лука, який 13-20 червня 2018р. проходив у м.Черкасах: студентка ІІІ курсу Соломія Гнип посіла ІІ місце, учениця 10 класу Жанна Наумова стала бронзовою призеркою.

У поєдинку за чемпіонство Соломія не осилила харків’янку Дарію Павліченко 2:6, а Жанна в поєдинку за «бронзу» перемогла Ірину Хочину з Сум 7:3. Цікаво, що у півфіналі Наумова поступилася майбутній чемпіонці лише за додатковою стрілою (5:5, 7:9).

Єва Булах (9кл.), Соломія Трапезнікова (ІІІк.), Катерина Соколенко (вип. 2006р.) вибули зі змагань у 1/8 фіналу і розділили між собою 9 місце.

У турнірі змішаних команд вихованець училища Маркіян Івашко (вип. 1996р.) разом з Веронікою Марченко виборов бронзову нагороду, Соломія Трапезнікова у парі з Сергієм Макаревичем посіла 6 місце.

У командних змаганнях і жіноча, і чоловіча команди Львівської обл. зупинилися на 5 місці. У складі жіночої виступали Соломія Гнип і Катерина Соколенко, у складі чоловічої – Маркіян Івашко і Георгій Іваницький (вип. 2012р.).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Соколенко – чемпіонка, Гнип і Трапезнікова – віцечемпіонки України зі стрільби з лука Соколенко – чемпіонка, Гнип і Трапезнікова – віцечемпіонки України зі стрільби з лука Опубліковано: Вівторок, 11 лютого 2020 У м.Харкові 25-31 січня 2020р. відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука у приміщенні. Цікаво, що стрільба на чемпіонаті велась з відстані 70м, так як і влітку. В змаганнях чоловіків на особисту першість бронзовим призером зимового чемпіонату став вихованець Львівського училища фізичної культури...

Переглядів: 853 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Бавшина і Сліпець – призери зимового юніорського чемпіонату України зі стрільби з лука Бавшина і Сліпець – призери зимового юніорського чемпіонату України зі стрільби з лука Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 25-31 січня 2020р. у м.Харкові у програмі зимового чемпіонату України зі стрільби з лука звання найсильніших розіграли і юніори. Як і в дорослих, стрільба велась з відстані 70м. Серед дівчат перемогу здобула львів’янка Дзвенислава  Черник. Одинадцятикласниця Львівського училища фізичної культури Вікторія...

Переглядів: 844 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook