Період публікації:

від

до

Категорія:

За якою програмою працюватимуть з дошкільниками

Опубліковано: П`ятниця, 22 Червня 2018 

min
max

20 червня 2018 року згідно з планом районного інформаційно-методичного кабінету відбулася інструктивно-методична нарада із завідувачами закладів дошкільної освіти Буського району.

Учасники з увагою і зацікавленням ознайомились з листом МОН України від 13.06.2018 р. № 1/а-386 «Щодо особливостей організації діяльності закладів дошкільної освіти в 2018-2019 н.р.»; матеріалами щодо рухової активності дітей у форматі міжнародної програми з основ соціально-фінансової освіти дітей – «Афлатот». У різному обговорювали звіт завідувачів за підсумками 2017/2018 н.р. та аспекти звітності за формою № 1 (черга ЗДО). Не оминули й питання літнього дитячого оздоровлення, культурного і змістовного відпочину педагогів. Наприкінці було окреслено чіткі напрями діяльності дошкільних закладів Бущини в умовах реалізації Стратегії освітнього простору.

Зіновія Гулка,

методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook