Період публікації:

від

до

Категорія:

Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото)

Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 

min
max

Збірна команда Львівської області у складі 8 спортсменів зі Львова та Дрогобича взяла участь у чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці, що відбувся 12-16 червня у м. Генічеську.

Загалом змагалося понад 90 спортсменів, які представляли збірні команди Житомирської, Львівської, Харківської, Вінницької, Дніпровської, Сумської, Миколаївської, Хмельницької, Запорізької областей та м. Києва.

У командному заліку і чоловіча команда Львівщини – Буштин Ігор, Мазурик Олег, Лесишин Михайло, Павлюк Станіслав (Дрогобицька ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери: Р. Веклюк, Т. Вагіла), і жіноча команда Львівщини – Кіцера Ліліана (Львівська ДЮСШ № 5, тренери Ю. Кізло, Б. Голодко), Вагіла Анна-Марія, Мисишин Аліна та Ярема Катерина (Дрогобицька ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери: Ж. Жгута, О. Жгута) – посіли перші місця!

Тож у загальнокомандному підсумку збірна команда Львівської області стала абсолютним чемпіоном України.

В особистих змаганнях:

  • серед хлопців 2001-2003 рр.н. у багатоборстві Мазурик Олег виборов 1 місце, Лесишин Михайло став п’ятим, Буштин Ігор – восьмим. В окремих вправах Мазурик Олег посів 6 і 1 місця, Лесишин Михайло – 4 і 6 місця, Буштин Ігор – 5 місце.
  • серед дівчат 2001-2003 рр.н. у багатоборстві Кіцера Ліліана виборола 2 місце, Ярема Катерина – 4 місце. В окремих вправах Кіцера Ліліана посіла 3 і 5 місця, Ярема Катерина – 7 і 4 місця.
  • серед дівчат 2004-2005 рр.н. у багатоборстві Мисишин Аліна виборола 2 місце. В окремих вправах Мисишин Аліна посіла 7 і 2 місця, Вагіла Анна-Марія – 5 і 7 місця.

Вітаємо спортсменів та їхніх тренерів з успішним виступом в юніорському чемпіонаті України-2018!

Матеріал підготувала Ольга Ведернікова, управління фізичної культури та спорту ОДА

Немає коментарів

Схожі статті:

Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Опубліковано: Вівторок, 12 Червня 2018   Упродовж 7-9 червня в стрілецькому тирі «Динамо» у м. Львові тривав особисто-командний чемпіонат ФСТ «Динамо» України «Юний динамівець» зі стрільби кульової з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших. Такі змагання відбулися за підтримки Національного Олімпійського Комітету...

Переглядів: 767 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Спортсмени Львівщини – переможці юніорського чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Спортсмени Львівщини – переможці юніорського чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Опубліковано: П`ятниця, 20 жовтня 2017 Нещодавно у гімнастичному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України у Львові завершилися чемпіонат України серед юніорів та всеукраїнські змагання серед учнів ДЮСШ зі стрибків на акробатичній доріжці. У чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці у двох вікових...

Переглядів: 647 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook