Період публікації:

від

до

Категорія:

Успіхи юних вихованців Стрийської ДЮСШ з настільного тенісу

Опубліковано: Понеділок, 25 Червня 2018 

min
max

Нещодавно у Миколаєві відбувся чемпіонат Львівської області з настільного тенісу серед юнаків і дівчат, присвячений пам’яті тренера-викладача Володимира Регуша. Успішно виступили юні вихованці Стрийської ДЮСШ (тренери – Ігор Лебідь, Юрій Поляков), які здобули чо­тири на­­городи й перемогли у загаль­ноко­манд­ному заліку (79 очок), впевнено випередивши тенісистів ДЮСШ з Жовк­ви, які набрали 68 очок.

Приємно, що третіми у цьому командному заліку є юні тенісисти Стрийського району (46 очок), які в Миколаєві здобули дві нагороди. Зокрема, Оксана Василів перемогла у змаганнях дівчат 2001-2002 р. н., де стриянки Анастасія Макота (тренер – Юрій Поляков) та Уляна Баглай (тренер – Ігор Лебідь) посіли друге та третє місця відповідно. У дівчат 2003-2005 р. н. третім при­зером змагань стала Юлія Чикаловська зі Стрийсь­кого району.

А в дівчат 2006 р. н. і молодші зовсім юна вихованка Ігоря Лебедя  9-річна Анас­тасія Цюняк, граючи із старшими суперницями у неймовірно напруженій боротьбі таки виборола бронзову медаль. Чого вартий лише поєдинок за «бронзу», де наша юна стриянка програла перші дві партії, але зібравшись з новими силами, змогла змінити хід поєдинку на власну користь і таки перемогти старшу за себе суперницю у п’ятисетовому протистоянні – 3:2.

«Для Насті – це перший вагомий успіх на обласному рівні, – зазначив тренер Ігор Лебідь. – У неї є всі дані для того, аби прогресувати і в подальшому. Треба лише, аби вона сповна віддавалася й плідно працювала на тренуваннях, а результат цієї роботи неодмінно прийде в офіційних поєдинках. Вперше на змаганнях виступав Олексій Малай, який потрохи прогресує. Також варто наголосити, що ще одна стриянка Надія Михайленко брала участь у заключному турі клубного чемпіонату України «Дитяча ліга» в Одесі, де їхня команда посіла п’яте місце».

Щодо змагань хлопців, то потішив своєю грою і перемогою в Миколаєві стриянин Сергій Ямницький (тренер – Юрій Поляков), який змагався із юнаками 2001-2002 р. н. Також перемоги у своїх вікових групах святкували Валерій Татаринов із Жовкви та Олександр Гелета з Ми­ко­лаєва. Ось як виглядає трійка призерів у кожній з вікових груп.

Юнаки. 2001-2002 р.н.: 1. Сергій Ямницький (Стрий), 2. Дмитро Щегельський (Старий Самбір), 3. Богдан Кучарський (Новий Розділ).

2003-2005 р.н.: 1. Валерій Татаринов (Жовква), 2. Максим Пелишко (Старий Самбір), 3. Михайло Попик (Миколаїв),

2006 р.н. і молодші: 1. Олександр Гелета (Миколаїв), 2. Вадим Солтис (Жовква), 3. Назар Пиріг (Городок).

Дівчата. 2001-2002 р.н.: 1. Оксана Василів (Стрийський р-н), 2. Анастасія Макота (Стрий), 3. Уляна Баглай (Стрий),

2003-2005 р.н.: 1. Олександра Матюх (ДЮСШ-1, Львів), 2. Мар’яна Кірокасян (ДЮСШ-1, Львів), 3. Юлія Чикаловська (Стрийський р-н).

2006 р.н. і молодші: 1. Діана Колейннікова (Жовква), 2. Богдана Заблоцька (Жовква), 3. Анастасія Цюняк (Стрий).

Загальнокомандний залік: 1 місце – ДЮСШ (м. Стрий) – 79 очок) 2 місце – ДЮСШ (м. Жовква) – 68; 3 – ДЮСШ (Стрийський район) – 46; 4 – ДЮСШ (м. Городок) – 45; 5 – ДЮСШ (м. Старий Самбір) – 38; 6 – ДЮСШ (м.Миколаїв) – 37; 7 – ДЮСШ (м. Новий Розділ) – 37; 8 – ДЮСШ-1 (м.Львів) – 32; 9 місце – ДЮСШ (м.Сколе) – 18.

Роман ЦЮНЯК

На фото: провідний тренер Стрийської ДЮСШ Ігор Лебідь зі своїми вихованцями Олексієм Малаєм (ліворуч) та Анастасією Цюняк (праворуч).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1047 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1225 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook