Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли навчальну практику у готельно-ресторанному комплексі «Львів» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 26 Червня 2018 

min
max

З метою підвищення ефективності підготовки фахівців у сфері туризму та готельно-ресторанної справи з врахуванням вимог сучасного туристичного ринку, специфіки регіону, ознайомлення студентів з перспективами майбутньої професійної діяльності, формування мотивації до набуття професійних знань, вмінь та навичок і впровадження елементів дуальної системи в навчально-виробничий процес, під керівництвом викладача циклової комісії готельно-ресторанної справи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Руслана Погорілець студенти набули практичні знання у готельно-ресторанному комплексі «Львів».

Метою практики було вивчення типів і класів підприємств готельного і ресторанного господарства, їх інфраструктури, а також особливості їх господарської діяльності.

Адміністратор ресторану «Львів» продемонстрував зали і кухню ресторану, ознайомив студентів з вишуканим меню української кухні, а також розповів про особливості організації шведської лінії сніданків для іноземних гостей, про історію підприємства, його структуру, основні напрямки розвитку, можливості працевлаштування, кар’єрного росту і особливості роботи самого готелю. Студенти оглянули номерний фонд комплексу, а також ознайомились з принципами роботи готелю.

Під час проходження практики студенти вивчили нормативно-правові документи, що забезпечують прийом та обслуговування туристів, ознайомилися з технологічним циклом обслуговування клієнтів, організацією та функціями адміністративно-управлінської служби, службою бронювання, прийому і розміщення, діяльністю служби номерного фонду, службою обслуговування приміщень, фінансово-комерційною службою. Набуті під час аудиторних занять вміння і навички студенти застосували під час проходження практики, а саме можливість проявити себе в ролі покоївок, барменів, офіціантів. Таке поєднання дало можливість відчути студентам, що в майбутньому отриманні знання в коледжі можна застосувати у професійній діяльності.

Студенти під час проходження практики активно, як майбутні працівники індустрії гостинності, а також як потенційні гості даного готелю, задавали питання адміністратору, яка професійно на них відповідала.

Практика проходила в діловій атмосфері, студенти отримали багато нових знань щодо своєї майбутньої спеціальності. Крім того, зустріч надихнула на сумлінне навчання і самовдосконалення, у кожного залишились неповторні враження, з’явилися гордість за свою спеціальність, адже вона на сьогодні дуже потрібна та актуальна.

Майбутні фахівці приємно враженні високими стандартами обслуговування туристів, професійними компетентностями персоналу, інноваційними методами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності.

Подібні заходи сприяють появі у студентів більш чіткого уявлення про себе, свої здібності та майбутню професію, що, в свою чергу, надає їм можливість краще зорієнтуватися при виборі напряму трудової діяльності та плануванні професійної кар`єри, допомагає студентам краще засвоїти матеріал, отриманий на лекціях, а також сприяють кращій підготовці майбутніх спеціалістів.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності щиро дякують керівництву та працівникам готелю «Львів» за гостинність, професіоналізм, надані практичні знання, які дозволять зробити перші кроки у професійну діяльність та сприяють всебічному розвитку підростаючого покоління України.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Навчальна практика молодих правознавців (фото) Навчальна практика молодих правознавців (фото) Опубліковано: П`ятниця, 21 квітня 2017 Навчальна практика є невід’ємною складовою навчального процесу підготовки молодшого спеціаліста у Львівському кооперативному коледжі економіки і права, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття відповідного кваліфікаційного рівня і має велике значення для підготовки конкурентоспроможних...

Переглядів: 567 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 770 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook