Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне завдання з дисципліни «Діловодство» (фото)

Опубліковано: Середа, 27 Червня 2018 

min
max

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оксана Козак для студентів групи ПВ(н)-15 організувала навчальну екскурсію та провела практичне заняття з елементами дуальної освіти у Відділі забезпечення зберігання документів другого обласного державного архіву Львівської області з дисципліни «Діловодство».

Метою екскурсії було закріплення теоретичних та отримання практичних знань з даної дисципліни та створення умов до наближення змісту навчальних предметів з реаліями життя.

Заступник начальника відділу забезпечення зберігання документів Державного архіву Львівської області Олег Білогруд супроводжував екскурсантів приміщеннями архіву, розповів про історію створення архіву та основні напрямки його діяльності, основні структурні підрозділи архіву, архівосховище та роботу мікрофільмуючого обладнання для створення страхового фонду документації. Студенти завітали до читального залу, де отримали інформацію про те, як працювати з архівними документами, зайшли до архівосховищ. Олег Володимирович розповів, що кожний документ вимагає ретельної систематизації та контролю, потрібний відповідний температурний режим зберігання документів, важливо, щоб вся цінна інформація була правильно розфасована по папках, мала опис з датами. Потрібно це для того, щоб у разі необхідності людина могла швидко відшукати запитувану справу. У цьому питанні потрібні відповідальність, копіткість і правильний підхід.

Під час екскурсії в архівному сховищі студенти познайомились з старими й рідкісними виданнями, які стосувались як юриспруденції, діловодства міста Львова, так і розвитку кооперації загалом.

Екскурсія виявилася пізнавальною, цікавою та корисною, пробудила в студентів надзвичайний запал та інтерес, дала знання, що знадобляться їм у майбутній професійній діяльності та буде першим кроком в ознайомленні з фондами архіву та опрацюванні першоджерел для своїх науково-дослідницьких робіт.

Дані заходи є дуже корисними для студентів. За допомогою таких екскурсій студенти краще сприймають теоретичний матеріал, який вони вивчають на лекціях та на практичних заняттях.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1204 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 907 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook