Період публікації:

від

до

Категорія:

У дебютному чемпіонаті наймолодша команда ЛУФК на 6 місці

Опубліковано: П`ятниця, 29 Червня 2018 

min
max

У смт Щасливе, що в Київській обл., 15-22 червня 2018р. відбувся фінальний турнір юнацького чемпіонату України з футболу серед гравців віком до 14 років, участь у якому взяла і команда Львівського училища фізичної культури «УФК-Карпати» (тренери Віталій Лобасюк і Ярослав Дмитрасевич).

На першому етапі 8 команд-фіналістів були розподілені на 2 групи, де за круговою системою визначили 4-х півфіналістів.

Команда ЛУФК грала у групі «А», де її суперниками були донецький «Шахтар», УФК Дніпро та львівські «Карпати».

У першому матчі хлопці зустрічалися з «Шахтарем». Перший тайм пройшов у рівній боротьбі з невеликою територіальною перевагою донечан, але без голів. На другу половину гри наша команда вийшла у меншості – вже у компенсований час першої половини другу жовту картку отримав Тарас Яроцький.

Тим не менше команда училища була близька до того, щоб заграти унічию. Однак, не судилося – вже у доданий час хлопці не витримали напруги і на останній хвилині пропустили.

Друга гра була з «Карпатами». На жаль, і тут була зафіксована поразка 0:2. Перший м’яч хлопці пропустили з пенальті. Побігли відіграватись і пропустили другий.

Останнім суперником команди у групі було дніпровське УФК. Голи Вадима Костюка та Максима Дзюби принесли перемогу львів’янам 2:1.

Отож, «УФК-Карпати» у групі посіли ІІІ місце і у стиковому матчі за 5-6 місця зустрілись з моршинською «Скалою». Суперник – добрий знайомий, адже грали з ними в одній зоні на попередній стадії змагань, ігри закінчилися з рахунком 1:1 і 1:0.

Однак на цей раз судді зафіксували поразку 0:1. Хлопці, хоч і мали перевагу, забити не змогли, а у свої ворота пропустили. Тож 6 місце у своєму дебютному чемпіонаті.

Чемпіоном України у цій віковій категорії став донецький «Шахтар», який у вирішальному поєдинку переміг київське «Динамо» 1:0.

Наступні місця посіли:

3. «Чорноморець» Одеса

4. «Карпати» Львів

5. «Скала» Моршин

7. СДЮШОР Ужгород

8. УФК Дніпро.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1227 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 701 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook