Період публікації:

від

до

Категорія:

Юрій Колесник і Соломія Возняк – призери юніорського Кубка світу зі стрільби

Опубліковано: П`ятниця, 29 Червня 2018 

min
max

У м.Зуль (Німеччина) 22-29 червня 2018р. відбувся Кубок світу з кульової стрільби серед юніорів.

У швидкісній стрільбі з пістолета (вправа МП-8) срібним призером змагань у командній першості стала збірна команда України у складі полтавця Максима Городинця, Дениса Ворони з Івано-Франківщини та студента І курсу Львівського училища фізичної культури Юрія Колесника ( на фото).

У особистій першості Городинець на 9 місці, Колесник дванадцятий, Ворона – п’ятнадцятий.

Ще дві нагороди юніорського Кубку світу – на цей раз бронзові – українське тріо здобуло у стрільбі з пістолета на 25м (вправа МП-5 і МП-10). Колесник у цих вправах посів 16 та 9 місця відповідно.

У стрільбі з пневматичного пістолета на 10м за збірну України виступали Колесник, киянин Гліб Кігітов і Богдан Кириленко з Вінниці і посіли 6 місце.

У командній стрільбі з довільного пістолета на 50м серед дівчат бронзовими медалістками стали українки Надія Шаманова з Полтави, Анастасія Семенишина з Рівного та цьогорічна випускниця училища Соломія Возняк. У особистій першості Соломія на п’ятому місці.

У стрільбі зі спортивного пістолета Соломія показала тринадцятий результат – 571 очко.  Командою збірна України замкнула десятку сильніших.

І у стрільбі з пневматичного пістолета Возняк тринадцята, а команда – одинадцята.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 949 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 947 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook