Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівські лучники успішно виступили на юніорському чемпіонаті Європи зі стрільби з лука (фото)

Опубліковано: Середа, 04 липня 2018 

min
max

У грецькому місті Патрас відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з лука серед юніорів та юнаків. Цьогоріч за найвищі нагороди змагались кращі юні лучники, які представляли 40 країн світу.

Збірна команда України у складі львів’янок – Жанни Наумової, Олександри Кукурузяк та Євгенії Чібісової (Сумська обл.) стали переможцями фіналу чемпіонату Європи в командних змаганнях серед юніорок, де їхніми опонентами були представниці збірної Великої Британії. Рахунок становив 6:2 на користь української команди. Відтак, у командних змаганнях спортсменки вибороли титул чемпіонок Європи зі стрільби з лука серед юніорок.

Успішно склалась боротьба для наших дівчат і в особистих змаганнях. Львів’янка Жанна Наумова увійшла до фіналу змагань, але у боротьбі за «золоті» нагороди поступилась представниці Туреччини, здобувши в особистих змаганнях «срібну» нагороду чемпіонату. А спортсменки Олександра Кукурузяк (Львівська обл.) та Євгенія Чібісова (Сумська обл.) завершили особисті змагання на 17 місці.

Також український тандем у складі львів’янки Жанни Наумової разом із харків’янином Микитою Кравчуком, у фінальній сутичці змагань серед змішаних команд з лідерами кваліфікації – збірною Туреччини, стали срібними призерами чемпіонату Європи з рахунком 6:2.

Серед чоловіків кращим українським лучником став Іван Кожокарь, який виборов «срібну» нагороду чемпіонату, поступившись лише лідеру кваліфікації, представнику Туреччини – Мете Газозу.

У харків’янина Микити Кравчука – 9 місце, львів’янин Максим Журило завершив змагання на 33 місці турнірної таблиці.

В командній першості серед юніорів збірна України у складі львів’янина Максима Журила, Микити Кравчука та Івана Кожокаря, поступившись у перестрілці з командою Франції, завершила змагання на 5 місці.

В особистій першості серед дівчат львів’янка Орися Дідич зуміла впевнено подолати суперниць та увійти до фінальної стадії змагань у перестрілці з лідером кваліфікації, представницею Німеччини.

Львів’янин Олександр Панциру після напруженого півфіналу з двома максимальними перестрілками, двічі «10» на «10», зумів увійти до фіналу, де з рахунком 6:2 здолав представника Нідерландів та виборов «золоту» нагороду чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед кадетів.

За підсумками цих континентальних змагань збірна України зі стрільби з лука здобула 3 золоті та 3 срібні нагороди, і посіла ІІІ загальнокомандне місце поміж 40 країн Європи. І місце виборола команда Туреччини, а ІІ місце – Велика Британія.

Немає коментарів

Схожі статті:

Жанна Наумова – чемпіонка Європи зі стрільби з лука серед юніорок Жанна Наумова – чемпіонка Європи зі стрільби з лука серед юніорок Опубліковано: Вівторок, 05 березня 2019 У турецькому Самсуні відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів, за підсумками якого львівські лучники вибороли 1 золоту та 3 срібні нагороди. В особистих змаганнях Жанна Наумова здобула титул чемпіонки Європи зі стрільби з лука серед юніорок. Також...

Переглядів: 333 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні лучники Львівщини – серед кращих за підсумками Чемпіонату України 2019 Юні лучники Львівщини – серед кращих за підсумками Чемпіонату України 2019 Опубліковано: П`ятниця, 15 лютого 2019 9-12 лютого в місті Черкаси відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед юнаків 2002-2004 рр.н., юнаків 2005 р.н. та молодших. За найвищі нагороди та титул чемпіона України змагались 187 юних спортсменів в олімпійському дивізіоні, які представляли 11 областей України та м. Київ. Під...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook