Період публікації:

від

до

Категорія:

Дмитро Озимок – дворазовий чемпіон Європи з веслування на каное

Опубліковано: Четвер, 05 липня 2018 

min
max

          На живописному гірському озері італійського курортного містечка Ауронцо-ді-Кадоре 28 червня – 1 липня 2018р. відбувся чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді віком до 23 років та юніорів.

         У категорії юніорів дворазовим чемпіоном Європи став студент І курсу Львівського училища фізичної культури Дмитро Озимок (на фото). Дмитро переміг у перегонах на одномісних каное на дистанцію 200м та разом з волинянами Павлом Семенюком і Олександром Яцюком і Іллею Шаргородським з Южного – у чотиримісному каное на 500м.

         У заїздах байдарок-одиночок на 200м бронзову медаль виборов одинадцятикласник-випускник Юрій Зуб. Переможцю поляку Бартошу Грабовскі Юрій поступився лише 0,96 сек.

         Однокласниця Юрія Валерія Терета показала шостий результат серед дівчат у фінальному заїзді каное-одиночок на 200 м.

         Лише 0,4 сек не вистарчило ще одній цьогорічній випускниці Іванні Андрухів, щоб кваліфікуватись до фіналу у байдарці-двійці на 500м. Разом з Діаною Рибак з Миколаєва Іванна посіла 10 місце.

         Ілона Кушнірук двічі посіла 11 місце на одномісній байдарці на 500 і 200м.

         Серед веслувальників молодіжної вікової категорії срібним призером континентальної першості став студент ІІ курсу Тарас Мазовський. Разом з дніпровцем Денисом Філатовим Тарас посів ІІ місце у перегонах на двомісних каное на 500м.

         Цьогорічний випускник Сергій Нагорний у каное-двійці на 1000м показав сьомий результат. Асистував Сергію Андрій Шкарнега з Дубно.

         Ще одна вихованка училища Анастасія Горлова виборола високі 4 і 5 місця у заїздах байдарок-одиночок на 200 і байдарок-четвірок на 500м.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook