Період публікації:

від

до

Категорія:

Віталій Надич: 7 місце збірної України на чемпіонаті Європи – це добрий результат

Опубліковано: Вівторок, 10 липня 2018 

min
max

Збірна юніорська команда України посіла 7 місце на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу серед дівчат віком до 18 років, який з 29 червня до 1 липня 2018р. проходив у м.Ульцинь (Чорногорія).

         У складі команди виступало троє вихованок Львівського училища фізичної культури: Олександра Жолобович (вип.2016 р.), Яна Борисевич і Діана Дмитришин (обидвоє 11 кл.), а одним з тренерів команди був вчитель гандболу училища Віталій Надич (на фото).

         На груповому етапі турніру українки у стартовій грі поступилися нідерландкам 0:2, а далі перемогли литовок 2:1, чорногорок 2:0 і з другого місця у групі «А» кваліфікувалися до фінальної частини, яка зібрала вісім найкращих команд.

         У ¼ фіналу українська збірна поступилася Португалії 0:2 і далі боролась за 5-8 місця. Спочатку дівчата програли росіянкам 0:2, а в поєдинку за 7 місце перемогли Хорватію 2:1.

         Чемпіонками ж Європистали угорки, другі – нідерландки, на третьому місці – збірна Німеччини.

         Як сказав Віталій Надич: «сьоме місце – це добрий результат. Адже минулого року на чемпіонаті Європи в Загребі ми посіли дев’яте місце. Отож, є прогрес. Ще й якщо врахувати два фактори. По-перше, на цей чемпіонат збірна поїхала омолодженим складом – практично половина нових гравців. По-друге, майже всі наші гандболістки 2002 р.н., а змагання проводились серед старшої вікової категорії 2000-2001 рр.н. Тому, можливо, сьоме місце не зовсім те, чого хотілося б, але, зважаючи на вище викладене, це добрий результат».

         За матеріалами www.hcgalychanka.com.ua

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook