Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині створять 26 інклюзивно-ресурсних центрів

Опубліковано: Понеділок, 16 липня 2018 

min
max

Станом на сьогодні в області створили 23 інклюзивно-ресурсні центри, на черзі ще три, зокрема у м.Львові, Трускавці та Мостиському районі.

Як повідомила директор департаменту освіти Львівської ОДА Любомира Мандзій, інклюзивно-ресурсні центри - це заклади, які повинні надавати допомогу, реабілітаційні послуги, робити супровід дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18  років.

Також Любомира Мандзій зазначила, що  2018 році виділено субвенцію  8,2 млн гривень на забезпечення освітніх потреб дітей, які навчаються на інклюзії.

“В області є 358 таких дітей, в середньому на кожну дитину виділено близько 23 тис гривень. Використання коштів можливе у співвідношенні 35 % на обладнання, що можуть закуповувати заклади освіти для цих діток у класи, а 65% - на реабілітаційні та корекційні послуги”, - розповіла Любомира Мандзій.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook