Період публікації:

від

до

Категорія:

Скільки бюджетних місць виділено на кожну спеціальність та виш – МОН оприлюднило розподіл держзамовлення

Опубліковано: Понеділок, 16 липня 2018 

min
max

На сайті МОН розміщено розподіл місць державного замовлення для вишів, що знаходяться в сфері управління Міністерства освіти і науки. Його можна переглянути в розділі «Вступна кампанія 2018».

Зокрема, там є інформація про обсяги для широкого конкурсу, на фіксовані місця держзамовлення на бакалаврів, молодших спеціалістів, робітничі кадри за професіями загальнодержавного значення, прийому в докторантуру та аспірантуру, підвищення кваліфікації фахівців з вищою освітою. Також оприлюднено квоти для іноземців та закордонних українців на бакалаврат і магістратуру.

Розподіл місць на магістратуру відбулося 13 липня.

Нагадуємо, що 11 липня Уряд затвердив обсяги державного замовлення на підготовку фахівців, наукових та науково-педагогічних кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів 2018 року.

Його загальний обсяг – 191 тис. 100 місць. З них 167 тис. 16 місць – це держзамовлення для закладів МОН.

У таких закладах збільшено замовлення за галузями знань «Аграрні науки та продовольство», «Інформаційні технології», з природничих наук, для фахівців з математики та статистики, за спеціальністю «Матеріалознавство».

Також раніше в МОН назвали спеціальності, на які держава виділили найбільше місць. Це, зокрема, «Середня освіта», «Медицина», «Комп'ютерні науки» тощо.

Немає коментарів

Схожі статті:

Зарахування до закладів профосвіти триватиме до 1 вересня, але графік прийому документів заклади визначають самостійно – роз'яснення МОН Зарахування до закладів профосвіти триватиме до 1 вересня, але графік прийому документів заклади визначають самостійно – роз'яснення МОН Опубліковано: Понеділок, 16 липня 2018 Наразі в Україні триває вступна кампанія не тільки до вишів, а й до закладів професійної освіти. Загалом вона проходить до 1 вересня, однак заклади ПТО самостійно визначають конкретні терміни прийому вступників. Про це розповіла генеральний директор директорату професійної освіти МОН Ірина Шумік 13 липня...

Переглядів: 818 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Дозвіл для прийому документів на молодшого спеціаліста на базі 9-ти класів за свідоцтвом про народження можуть надавати самі керівники коледжів чи технікумів – лист МОН Дозвіл для прийому документів на молодшого спеціаліста на базі 9-ти класів за свідоцтвом про народження можуть надавати самі керівники коледжів чи технікумів – лист МОН Опубліковано: Понеділок, 09 липня 2018 Як виняток МОН дозволило керівникам коледжів та технікумів, що готують молодших спеціалістів на основі 9-ти класів, самим давати дозволи на прийом документів від вступників на підставі свідоцтва про народження. Відповідний лист було надіслано в усі заклади вищої освіти та ДП «Інфоресурс» сьогодні,...

Переглядів: 552 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook