Період публікації:

від

до

Категорія:

Творчі роботи учнів ДНЗ «Львівське ВПХУ» представлені на фестивалі в Італії

Опубліковано: Понеділок, 23 липня 2018 

min
max

Не бійся робити добро,

не бійся жити по новому.

Степан Когут

Нещодавно відбувся український національний фестиваль «Розмай» в місті Реджо-нель-Емілія, що є столицею провінції Реджо-Емілія в Італії. Цей фестиваль приклад міжнародної співпраці волонтерів, людей доброї волі, яких об’єднали військові дії на Сході та яким не байдуже майбутнє нашої держави.

Дуже прикро, що кожного дня в останні роки телевізійні канали передають інформаційні новини – зведення з фронту. І так уже чотири роки... і кожного разу, коли доба пройшла без втрат, дякуємо Богу. Чотири роки переживань, втрат, втоми та надії на мирне майбутнє...

Впродовж 2016-2018 рр. учні та працівники ДНЗ «Львівське ВПХУ» тісно співпрацюють з ГО «Хенд Мейд по-львівськи для Армії руками волонтерів».

Учнівська молодь не залишається осторонь подій на Сході України, маючи велике бажання допомагати бійцям і донести до них частинку нашої підтримки. Ми дякуємо Вам, наші Воїни, за те, що бороните і захищаєте нас, даруєте мирне небо над головою. Учні училища систематично відвідують волонтерську кухню, і надають посильну допомогу, відвідують поранених бійців у військовому шпиталі та дарують їм творчі роботи.

 

Не бійся робити добро.

Не бійся жити по-новому,

Бійся холодних обіймів,

Бійся порожніх розмов.

 

Все, що ми маємо сьогодні,

Все, що малюємо в житті,

Все це даровано Богом,

Тому не марнуй свої дні.

 

Даруй себе рідним і друзям,

Даруй себе цілому світу,

Даруй завжди щирі обійми,

І посмішку в сірих буднях.

 

Це рядки із вірша «Не бійся робити добро», який написав випускник      2017 р. ДНЗ «Львівське ВПХУ» групи №6 ОКР «молодштй спеціаліст» за спеціальністю «Декоративне мистецтво, прикладне мистецтво, реставрація» Степан Когут, який впродовж навчання в училищі брав активну участь у волонтерській роботі гуртка «Національно-патріотичного виховання» ДНЗ «Львівське ВПХУ» (керівник гуртка Сокіл Л.С.).

Приємно повідомити, що учні училища брали активну участь у підготовці до українського національного фестивалю «Розмай» в місті Реджо-нель-Емілія, що є столицею провінції Реджо-Емілія в Італії, надавши свої творчі роботи. Найбільш активними були учениці групи №301 за професією «Живописець, вітражник» Гавриляк Уляна, Заньчак Марія, Запишна Анна, Клюк Ірина, Ковалів Анастасія,  учениці групи №101 за професією «Живописець вітражник» Павлик Таня, Печарська Вікторія, Орлова Анастасія, які під керівництвом майстра виробничого навчання Литвинюка О.А. виконали художнє декорування гільз акриловими фарбами в авторській техніці на довільну тематику (гільзи-сувеніри представлені на фото) та учні групи №3 ОКР «молодший спеціаліст» за спеціальністю «Декоративне мистецтво, прикладне мистецтво, реставрація» Гродзевич Валерій, Пожидаєва Дарія, Ткачик Наталія, які під керівництвом куратора групи №3 Денькович Наталії Андріївни виготовляли ляльки-мотанки (ляльки-мотанки представлені на фото). Ось такі творчі роботи учнів були представлені на українському національному фестивалі «Розмай» в Італії. 

Керівник проекту «Волонтерська кухня» О.С. Мазар в соцмережі «Facebook» щиро подякувала учням і працівникам ДНЗ «Львівське ВПХУ» за надану допомогу в підготовці до національного українського фестивалю «Розмай» в Італії та педколективу за національно-патріотичне виховання молоді. «Без вашої допомоги ця поїздка не мала би сенсу. Тільки разом ми сила!» - такими словами щирої вдячності завершила О.С. Мазар свій допис у групі «Львівська волонтерська кухня» соціальної мережі «Facebook».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1431 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1399 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook