Період публікації:

від

до

Категорія:

Нові здобутки викладача Львівського кооперативного коледжу економіки і права Мирослава Крука

Опубліковано: Четвер, 26 липня 2018 

min
max

Нещодавно в с. Коблеве Миколаївської області відбувся XXVII Кубок України серед ветеранів з волейболу, організований Міністерством молоді та спорту України, Федерацією волейболу України, Асоціацією ветеранів волейболу України.

У складі збірної команди ветеранів Львівської області з волейболу у номінації 70+ взяв участь і голова циклової комісії фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права, викладач Мирослав Крук.

Збірна команда ветеранів Львівської області з волейболу перемогла, зайнявши перше місце, і стала володарем Кубка України серед ветеранів з волейболу 70+.

Зазначимо, що Мирослав Павлович Крук – багаторазовий призер і переможець Кубка України з волейболу серед ветеранів у смт Гурзуф, м. Алушта, с. Коблеве у номінації 60+, 65+; призер міжнародних турнірів з волейболу серед викладачів, які проходили у м. Новий Сонч (Польща), VI Міжнародного турніру з волейболу серед ветеранів, Кубка Президента України (2002), ІІ місце в IV Спортивних іграх серед виробничих колективів Міністерства АПП та споживчої кооперації м. Львова (2004), ІІ місце на XV Міжнародному турнірі з волейболу серед ветеранів (2016), ІІ місце та Кубок України з волейболу серед ветеранів (2017), ІІ місце на XVII Міжнародному турнірі з волейболу серед ветеранів (2018), І місце та Кубок України серед ветеранів з волейболу 70+ (2018) та інші.

Також Мирослав Крук – суддя Республіканської категорії (1983); головний секретар Чемпіонату серед команд Першої ліги; призер ІІІ Всеукраїнських ігор ветеранів спорту; багаторазовий призер та переможець Міжнародних турнірів з волейболу серед ветеранів м. Львова; підготував переможців і призерів обласних та республіканських змагань серед студентів навчальних закладів Укркоопспілки. З 1972 року виступав за команду «Локомотив» (Львів), є переможцем спартакіад Львівської залізниці. На сьогодні Мирослав Павлович входить до складу збірної команди ветеранів Львівської області з волейболу у номінації 70+ та продовжує готувати волейбольні команди.

«Спорт, волейбол, підтримка сім’ї, фізичне виховання, улюблена робота з молодим поколінням та можливість передачі знань, умінь і навичок – це і є сенсом мого життя», - зазначає Мирослав Крук.

Адміністрація, педагогічний колектив, студентство Львівського кооперативного коледжу економіки і права та вихованці пишаються здобутками Мирослава Павловича та бажають йому міцного здоров’я, сил і натхнення, нових перемог!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 674 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львівської області завоював Кубок України з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львівської області завоював Кубок України з волейболу Опубліковано: Середа, 19 вересня 2018 Нещодавно відбувся XXVII Кубок України серед ветеранів з волейболу, організований Міністерством молоді та спорту України, Федерацією волейболу України, Асоціацією ветеранів волейболу України, які проходили в смт Коблево. У складі збірної команди ветеранів Львівської області з волейболу у номінації...

Переглядів: 427 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook