Період публікації:

від

до

Категорія:

Розпочався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

Опубліковано: Вівторок, 31 липня 2018 

min
max

Оголошено конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти. За його результатами заплановано відбір, підготовка і сертифікація 40 тренерів для їх подальшого залучення у формування і розвиток мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні.

Для участі кандидатам необхідно надіслати лист (тема – Конкурс), прикріпивши документи українською мовою:

  • резюме, яке, окрім іншого, має містити фото, інформацію про рівень володіння англійською, досвід викладання у вищій освіті або освіті для дорослих, досвід/знання у сфері забезпечення якості у вищій освіті;
  • мотиваційний лист, у якому, окрім іншого, необхідно засвідчити готовність приїхати до Києва на 4-х денний тренінг (вересень-листопад 2018 р.), відповідально пройти навчання та сертифікаційну процедуру.

Документи приймаються до 31 серпня 2018 року на скриньку: he_leader@ukr.net.

Відбір учасників здійснюватиметься з 1 до 10 вересня 2018 р. на основі аналізу поданих документів та інтерв’ю (телефоном).

Інформація про тренінг:

  • Участь – безкоштовна.
  • Тривалість тренінгу – 4 дні.
  • Місце проведення – Київ, вул. Бастіонна, 9, Інститут вищої освіти НАПН України.
  • Проведення тренінгів у період з 17 вересня до 3 листопада 2018 р. (точні дати учасникам повідомлять додатково, учасник зможе вибрати одну із запропонованих дат).
  • Мова проведення – українська та англійська (переклад забезпечуватися не буде).
  • Процедура сертифікації передбачає складання онлайн тесту (українською) та проведення на базі свого вишу 1 тренінгу для 20 учасників – потенційних експертів із забезпечення якості вищої освіти.
  • Витрати на проїзд та проживання учасник покриває самостійно.
  • У результаті успішного проходження сертифікації учасник отримує:

- міжнародний сертифікат (Центру досліджень вищої освіти (Чеська Республіка) та сертифікат Інституту вищої освіти НАПН України) про успішне завершення тренінгу;

- сертифікат у межах Програми підвищення кваліфікації Інституту вищої освіти НАПН України.

Конкурс проводиться за підтримки МОН, на підставі спільних домовленостей Інституту вищої освіти НАПН України, Центру дослідже.нь вищої освіти (Чехія) та Благодійного Фонду «Інститут розвитку освіти»

Контакти: Інститут вищої освіти НАПН України, тел. (044) 286-62-98 або 286-68-04.

Немає коментарів

Схожі статті:

Проект «Професійний розвиток педагогічних працівників» Проект «Професійний розвиток педагогічних працівників» Опубліковано: П`ятниця, 07 грудня 2018 Завершується річний цикл плідної, творчої роботи у 9 опорних школах області, які реалізують проект «Професійний розвиток педагогічних працівників». У ці дні проходять захисти творчих робіт слухачів курсів, які організовано на базі опорних закладів освіти: Жидачівської №2, Рава-Руської №1, Бібрської,...

Переглядів: 201 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook