Період публікації:

від

до

Категорія:

Слідознавство і топографія: триває навчання для учасників «Джура-Прикордонник»

Опубліковано: Середа, 15 серпня 2018 

min
max

Сьогодні, 14 серпня, учасники Всеукраїнського вишколу «Джура-Прикордонник» вивчали теоретичні курси топографії та слідознавства.

Програма передбачала порядок вивчення слідів, визначення напрямку руху порушника, кількості порушників та давності слідів.

Сотні «Петлюрівці», «Бульбівці»  та «Мазепинці» працювали із топографічними картами та компасами, а сотня «Бандерівці» працювала на пункті пропуску Рава-Руська-Хребене, де вивчали екіпіровку прикордонного наряду, постановку наказу на охорону державного кордону, питання взаємодії в прикордонному наряді, сигнали та знаки та їх практичне відпрацювання.

Також для учасників організували показове заняття із зразків автобронетанкової техніки, групової зброї, яка є на озброєнні ДПСУ.

Нагадаємо, що організатори - Міністерство молоді та спорту України, Державна прикордонна служба України, Львівська обласна державна адміністрація.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook