Період публікації:

від

до

Категорія:

Англомовний табір Happy Land у Стрийській ЗШ №7

Опубліковано: Четвер, 23 серпня 2018 

min
max

У СЗШ № 7 відбувся літній англомовний табір Happy Land, який тривав з 6 по 16 серпня 2018.

За ініціативи вчителів кафедри англійської мови Турків Л.С., Кулик Л.П., Галечко З.І. Сьома школа міста Стрия взяла участь у Всеукраїнському проекті Go Cаmp. У навчальний заклад приїхав волонтер з Бразилії Луіз Мігель Гальвао (luiz Miguel Queiroz Galvao), який на даний час навчається у Голандії в Амстердамському університеті на факультеті наукової політології.

19-річний Луіз дуже сподобався усім учасникам літнього табору, вчителям та батькам, адже багато спілкувався англійською, розповідав цікаві історії, вміло проводив різні заняття, ігри та навіть дивував кулінарними вміннями. Найбільши вразило і одночасно надихнуло дітей, що їхній молодий наставник з Бразилії вільно володіє п'ятьма мовами.

34 учасники літнього мовного табору Go Cаmp цлий тиждень проживали на території Гошівського монастиря. За словами заступника директора СЗШ № 7 Білинської І.М. благодатна аура святого місця, гостинне та доброзичливе відношення настоятеля о. Вікентія, чудова, смачна, українська кухня зробили перебування дітей та їхніх наставників комфортним та незабутнім.

Учасники Go Cаmp багато подорожували, відвідали Львів і Трускавець, насолоджувались природою Карпат. На прощання GoCаmp-івці з Сьомої школи подарували Луїзу українську вишиванку і ще багато інших подарунків на згадку.

"Для нас програма Go Camp це великий досвід удосконалення вивчення англійської мови та пошук оригінальних, творчих ідей. А ще це ні з чим незрівнянні позитивні емоції і спілкування", - поділилася враженнями від табору Happy Land у її школі Ірина Михайлівна Білинська.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Вікторина з англійської мови «Fun English» в НРЦ  «Левеня» Вікторина з англійської мови «Fun English» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 11 лютого 2020 року для учнів 2-Б класу I відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» пройшла вікторина з англійської мови «Fun English». Метою заходу було поглибити та закріпити знання учнів з вивчених тем; розвивати логічне мислення, швидкість,...

Переглядів: 1145 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Лепбук «My Family” Лепбук «My Family” Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Лепбук «My Family” Незамітно пролетів час і нушенята КЗ ЛОР Бориславської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. завершили вивчення ще однієї теми з англійської мови «My Family”. Підсумковий урок , який підготувала та провела вчитель англійської мови Комарницька І.І.пройшов весело та жваво. Для кращого...

Переглядів: 780 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook