Період публікації:

від

до

Категорія:

На Самбірщині відбулися обжинки

Опубліковано: Вівторок, 28 серпня 2018 

min
max

У селі Ралівка Самбірського району аграрії Львівщини провели «Обжинки-2018».

Привітав учасників заходу начальник управління сталого розвитку сільськогосподарського виробництва, інфраструктури та земельних відносин департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Ігор Вус.

«Активна діяльність аграріїв Самбірського району в розширенні виробництва та інфраструктури зернового господарства є основою для забезпечення продовольчої безпеки, гарантування добробуту сільських родин хліборобів. Аграрії Самбірщини входять в трійку провідних виробників області за урожайністю зернових культур. А відродження в районі традиційного хліборобського свята, яке вже вдруге відбувається, свідчить що хлібороби району задоволені результатами своєї праці», - зазначив Ігор Вус.

У межах заходу Ігор Вус відзначив подяками департаменту кращих фермерів Самбірщини, а місцеві фермери та сільськогосподарський кооператив презентували продукцію власного виробництва.

Завершився захід виступами творчих колективів Cамбірщини та Підкарпатського воєводства Республіки Польща.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook