Період публікації:

від

до

Категорія:

В НРЦ «Левеня» розпочався новий навчальний рік!

Опубліковано: Субота, 01 вересня 2018 

min
max

Перший день осені… Але ще по-літньому світить сонце і тішить усіх своїм теплом. Пломеніє горобина і духмяно пахнуть яблука.

1 вересня розпочався новий навчальний рік у НРЦ «Левеня». Після урочистого привітання директора Віри Миколаївни Ремажевської школярі разом з батьками та педагогами у міні-майстернях виготовляли скрап-сторінки альбому родинних спогадів про літо. Діти жваво ділилися враженнями про канікули, обговорювали, як краще прикрасити свою сторінку. Під час роботи лунала музика та панувала творча атмосфера. Виставка сімейних робіт була яскравою та різноманітною.

Цікавим та захоплюючим для малят було завдання - прикрасити аплікацію – пазл незнайомої картинки, яка мала перетворитися на зображення щасливого Левика. В гості до дошкільнят завітало Левеня з великою валізою літніх вражень, воно заохочувало дітей до активної участі у веселій розвазі .

У левенятському саду діти мали можливість помилуватися плодами своєї праці. Вони збирали гарбузи, які садили навесні. Учніта вихованці  із задоволенням ласували смачним овочем та яблуками зі шкільного саду.

На завершення свята діти залишили свої побажання на казковому дереві мрій. Анна-Марія, учениця 1-Б класу: «Це був найкращий день у моєму житті». Іванна, мати учня 3-А класу: «Свято було дуже цікавим і творчим. Мені сподобалося разом із сином прикрашати нашу сторінку».

Немає коментарів

Схожі статті:

Творча Великодня майстерня учнів НРЦ  «Левеня» Творча Великодня майстерня учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 11 квітня 2020 З давніх давен такі символи, як вербова гілочка, паска, а також крашанки, є традиційними для українців. 10 квітня 2020 року вихованці Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» вперше започаткували домашню творчу великодню майстерню. Немає нічого милішого...

Переглядів: 6833 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Яскраві Великодні сувеніри учнів НРЦ  «Левеня» Яскраві Великодні сувеніри учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 11 квітня 2020 Щороку всі з нетерпінням чекають світлого празника Христового Воскресіння. Таку чудову подію відзначають в чудовий і барвистий період, коли весна знову вступає в законні права та вся природи прокидається від зимової сплячки, наливаючись найрізноманітнішими квітами і відтінками. 9 квітня 2020 року учні...

Переглядів: 6598 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook