Період публікації:

від

до

Категорія:

На Турківщині запрацювала новозбудована школа

Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 

min
max

Сьогодні, 3 вересня, одночасно зі стартом нового навчального року в селі Лосинець на Турківщині відбулося урочисте відкриття новозбудованої Лосиненської ЗОШ І-ІІ ст.

«Сьогодні у Лосинці – особливе свято Першого дзвоника. Діти повинні здобувати знання в гідних умовах, і відтепер вони мають таку можливість. Переконаний, що ця школа стане гарним освітнім центром. Я дуже хочу, щоб ви обов'язково пам'ятали, що ми маємо змогу сьогодні святкувати, навчатись, працювати, будувати майбутнє, дякуючи тим, хто стоїть на захисті наших кордонів на Сході України. Ми повинні завдячувати українському воїну, солдату, нашій армії, яка сьогодні за тисячу кілометрів від Львова боронить нашу землю. Армії, яка за декілька років стала сильною і здатна виконати поставлені перед нею завдання», - наголосив під час урочистої церемонії відкриття нового освітнього закладу голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Очільник Львівщини висловив подяку будівельникам та нагородив їх іменними годинниками. Олег Синютка також поспілкувався із керівництвом закладу та учнями й презентував шкільній громаді сучасний багатофункціональний телевізор.

Опісля учні, гості та громада села мали змогу взяти участь у телемості з церемонії відкриття шкіл на Донеччині, Вінниччині та інших населених пунктах України.

Зазначимо, з вересня 2018 року у школі навчатиметься 63 учні. У закладі освіти здійснено заходи щодо створення нового освітнього середовища. Нова школа повністю обладнана та технічно оснащена відповідно до вимог «Нової української школи» – для першокласників створені всі умови для навчання за новими стандартам та вимогами.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 Сьогодні, 29 січня, в селі Вербляни відбулося урочисте відкриття та освячення новозбудованого спортивного залу з загальної фізичної підготовки для Верблянської ЗОШ І-ІІІ ст. У 2017-2018 навчальному році тут навчалися 212 учнів 1-11 класів та 21 дитина дошкільного віку, працюють 30 педагогів та 12...

Переглядів: 744 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 Сьогодні, 3 вересня, із початком нового навчального року запрацювала оновлена школа у с. Оброшин Пустомитівського району. Реконструкцію навчального закладу завершили, як і планували, до вересня. Зі святом знань школярів привітала заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. «Сьогодні ми з вами...

Переглядів: 454 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook