Період публікації:

від

до

Категорія:

«Країна дитячих мрій»

Опубліковано: Вівторок, 04 вересня 2018 

min
max

Шкільне подвір’я Балицького НВК Шегинівської ОТГ знову наповнились веселим гомоном, шумом і школа радо зустрічала святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до стін рідної школи удруге, втретє, вчетверте…ну а хтось – востаннє чи вперше.

Це свято є завжди дуже хвилюючим і зворушливим для вчителів батьків і, звичайно ж, учнів. На святі панувала затишна та тепла атмосфера. Ведучими та організаторами свята були  Маланчук М.Ю., заступник директора НВК та Реведжук О.Р., учитель початкових класів. Директор школи Павелчак Я.М., привітав усіх присутніх зі святом та з початком нового навчального року та вручив грамоти та подяки вчителям, обслуговуючому персоналу, які у минулому навчальному році мали вагомі здобутки  і брали активну участь у житті школи.

Особливим це свято стало і для наших першокласників. Адже у їхньому житті відкрито нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок і перша Нова українська школа – безмежна країна дитячих мрій, доброти, сміху, радості, безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами. І не дивно, що саме їм, першокласникам, адресовані цього дня найтепліші слова.

Наш урочистий захід «Країна дитячих мрій» відвідав отець Ігор Борис, який поблагословив весь педагогічний та учнівський колективи та окропив свяченою водою усіх і приміщення школи. Біля шкільної каплиці Матері Божої, усі разом зі священиком, молились за щасливий 2018-2019 навчальний рік.

Після урочистостей у Балицькому НВК було проведено перші уроки на такі теми: «З днем народження перший клас» (1клас, Реведжук Г.М.), «Україна. Прекрасна і незалежна» (10 клас, Гелета О.В.), «Україна- Європа. Єдність духу в союзі миру» (6 клас, Благута Л.І.), «Ми маємо бути зрозумілі Європі, а Європа – нам!»  (7, 9 класи Федорчак О.Н.), « В моєму серці Україна» (5 клас,  Дутка М.Я.), «Ми європейці-реальність і перспективи»  (11 клас, Підгірна О.М.), «Розкажи Європі про себе» (4 клас, Реведжук О.Р.), «Ми є діти українські, хлопці і дівчата. Рідний край наш – Україна,красна та багата…» (3 клас, Гнатик О.М.), «Щоб у серці жила Україна…» (2 клас, Матис Л.Е.)  «Я- громадянин України – європейської країни» (8 клас, Кіселик Н.М.).

Немає коментарів

Схожі статті:

Районне свято «Джура» Районне свято «Джура» Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 Шкільне життя цікаве та захоплююче не тільки уроками  чи  позитивними оцінками. Численні гуртки та позакласні заходи надають йому багатогранності та різноманіття. З метою виховання в учнівської молоді  національно-патріотичних переконань, поваги до національної символіки кожного  року учні всіх шкіл...

Переглядів: 360 Коментарів: 0

Відділи освіти

Відбірковий етап XVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» Відбірковий етап XVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» Опубліковано: Четвер, 27 грудня 2018 Нещодавно  відбулося засідання журі з оцінки творчих робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом "Об'єднаймося ж, брати мої". На конкурс надійшло 6 робіт із Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. , Поповицького НВК та Буцівської ЗОШ І - І І ст. Переможцем у номінації "Історія України і...

Переглядів: 653 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook